0
Komen

Sikap Wanita Disukai Lelaki

Jika nak dihitungkan Sikap Wanita Yang Disukai Lelaki amat banyak. Meskipun banyak pendapat dan permintaan. Sikap wanita yang asas jika diterapkan, sudah memadai bagi seorang lelaki menghormati seorang wanita itu. Ikutilah senarai sikap asas wanita kami..
10 Sikap Wanita yang Disukai Lelaki

Sikap Keanak Anakkan
Sikap keanak anakkan dan manja menjadi satu tarikan , asalkan ia tidak sampai menjengkelkan. Wanitayang ceria yang membuatkan lelaki ashik memerhatikan lakunya, sudah pasti membuat lelaki ghairah untuk lebih mengenalinya.
Sikap Memahami
Sikap wanita yang memahami membuatkan lelaki berasa dihargai. Sikap ini terpancar apabila wanita itusering memaafkan dan sentiasa menunjukkan perasaan yang prihatin.
Pandai Menghargai
Antara sikap yang penting yang perlu ada, ialah pandai menghargai. Wanita yang menghargai apa jua dilakukan atau diberikan oleh lelaki. Wanita sebegini juga pandai mengambil hati lelaki, kerana dia sentiasa bersyukur apa yang ada padanya.
Menjaga Penampilan
Sudah pasti lelaki tertarik kepada wanita yang menjaga kebersihan dan pandai menjaga penampilannya. Sikap ini menunjukkan bahawa wanita itu ialah seorang yang rajin. Bonus, jika wanita itucantik dan sejuk apabila mata memandangnya.
Pandai Berkomunikasi
Lelaki amat suka jika wanita itu pandai berkomuikasi. Kelebihan sebegini menunjukkan wanita itu seorang yang lincah dan cergas. Ia mampu berkomunikasi dengan sesiapa sahaja serta dapat memberi respon yang membuatkan rakan bualnya teruja untuk berkomunikasi.
Anda mungkin juga meminati:

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

0 00 dh komen korong bla lg nk komen: