6
Komen

anda tahu ke siapa sebenarnya orang kuning DIGI?



Yellow Man


Anda kenal dengan lelaki kuning nih? Bagi pengguna Digi, ini muka familiar .. kan kan? Bagi yang lain2 sure dah kenal ... dialah Yellow Man ... tapi siapakah di sebalik karektor penuh lucu ini?

Karektor inilah yang bergandingan dengan Lisa Surihani dalam sebuah filem 'Papa, I Love You' terbitan Metrowealth (MIG). Mereka akan bercinta dalam filem ini dan bakal bersama dengan 'pasangan bercinta' ini adalah pelakon cilik yang cukup comel - Mia Sara.

Sesuai dengan nama timangannya .. Pooh ... adalah bekas staff Kru Production, dan memang seorang yang bagi saya sangat berbakat ... ala2 cam Harith Iskandar ataupun Afdlin Shauki

Ok, inilah si cute bernama Zalif Sidek .... hero filem 'Papa, I Love You' yang bakal menjadi pasangan Lisa Surihani....

Barisan pelakon Papa, I Love You terbitan MIG.
Selain berlakon dalam filem terbitan MIG itu, Zalif yang lahir pada 14 May 1985  juga turut berlakon dalam filem Bini-biniku Gangster dan muncul dalam beberapa lagi iklan terutama Digi sebagai Yellow Man dan juga dalam Astro First. Kalau tengok gambar2nya dalam MySpace ... memang nampaknya si Zalif ni tak lokek dengan senyuman, rasanya dah jadi cam trademark dia la.


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

6 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Aieyn Bf said...

wow..
pakjoe nice tips here .
suka tgk blog pakjoe..

cerita best said...

tq sebb singgah blog pakjoe len kali singgah lg tau hahaha

merahitujambu said...

cm best jee cite tu kan..nk g tgok laa

cerita best said...

jom kta pergi tengok sama-sama hahahaha(lawak aja)

D i n said...

erkkk rupa2 dia ni yg jadi org kuning dg lol :D

timm_bill said...

la....dia rupanyer..