4
Komen

Contest # Orang Yang Paling Aku Sayang ♥


Assalamualaikum dan selamat malam semua korang semua sihat x???kalau x sihat pergi makan ubat dulu lepas makan bru bca lain hahahah 

ok pakjoe teruk kan dengan cerita pakjoe pada hari nie pakjoe ada join contest nie  Contest # Orang Yang Paling Aku Sayang ♥



oke , pakjoe x nak cerita panjang .
just nk ringkas kan je & yang penting2 je oke !
jomm !

Dalam entry nie pakjoe nk ceritakan pasal orang yg aku sayang .
opkoz lh kita sayang dekat family + kawan2 & bf / gf kita kn .
so , diantara ramai2 tuh pakjoe pilih girlfriend pakjoe .
nie pict dia :) hehe .



 jgn tngok lelama k . nty aku jelesss ! ahaa !


da abes tngok jom baca kt bawah nh plak k .


Nama : hanna
Umur : 16 Tahun 
Asal : sungai petani kedah
Still study :smk bakar arang


Keistimewaan :

hanna nie sorang yang penyayang , manja & comel .
tapi hanna nie sorang yang kuat merajuk ..
bagi pakjoe dia seorang perempuan yang sgt baik & cukup ciri2 bagi semua lelaki including me :p
semua ciri2 yang pakjoe nak ada pada hanna . face dia yang trsangat comeii tuh xboleh buat pakjoe mara dekat dia 
rasa macam nk gigit  je pipi dia . ngee .

pakjoe start kenal dgn hanna pada pada bulan 8 kowt x silap pakjoe la hahah
tapi pakjoe terima dia pada 5.9.2011 . kami bru ja cpl nie baru ja sampai sebulan 5 hari..hehe
 jarak antara kami mmg sgt jauh
sbb dia kt sungai petani & pakjoe plak kt  kulim (dekat ja pun saja dok wt jauh hahaha)  .
tapi tuh x jadi pnghalang buat kami berdua .
kami langsung x kesah dengan  jarak tuh .
CINTA & KASIH SAYANG antara kami sangat kuat
kadang2 tuh pakjoe jadi gila  sebab trlalu rindu kn hanna:(
tapi pakjoe tw if pakjoe jadi gila pon xda pape yang boleh buat
jadi pakjoe tabah & sabar menanti hari bahagia kami :)
even kami selalu bgaduh tapi tuh suma cuma ujian untuk kami .
semoga hubungan kami kekal buat selamanya :) 
amin !

pqkjoe syggggggg hanna syg sgt hahaha .

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

4 00 dh komen korong bla lg nk komen:

aira mohamad said...

untungnya hanna...hehe ;)

cerita best said...

npa lak?????hahah (wt2 tanya lak hahah)

reyna said...

wah best2 nak join hikhik,,,haha ,,semo nak join ,,amboi ada gf dah upanya,,oo pak joe org kulim ,,

yusraydah amani said...

reyna ,join la....tq pk joe... join cntest yus