3
Komen

Contest Sesimple Wanny

ASSALAMMUALAIKUM ,

hai , sihat semua ? hope sihat la kan ? hehe
okayy , harini aku nak try join contest .
dah free la kata kan .,hehe
pakjoe xkesah ka menang kalah .
hehe . 
sespa nak join tu bole lahh join 
ni link dia ---> ( Contest Sesimple Wanny ! )

( ni banner contest tuhh ;D )

and syarat dia kata kena letak gambar sekali  kat post .
okayy ,
ni la dia #pdhl angpa bole ja tgk yg ats tu . saja wat gempak . haha

|
|
|
|
V



gambar nie pakjoe ambil dekat menara condong(perak)
time 2 pakjoe p jalan-jalan cari awek hahahah....
lawak ja hahaha

( simple ja cerita pakjoe , semak plak tuu . mesti kena tendang awal-kn2 . haha) 







SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Wanny said...

penyertaan diterima!
nak tanya sikit,awat gmbar first tu nmpak ada asap kat mmulut eh?haha..ada apa tu??kantoi sudaa..

anyway,thank u join cntest ni.Ajaklah rakan2 anda di fb untuk mnjd Top Referrer..

oh yaa!!Tahniah,,awak pserta pertama lelaki contest saya..hehe...thumbs up!

izamin said...

gud luck pak joe.. :)

cerita best said...

gambar petama 2 tgh isap rokok hahaha sja ja pakjoe bbh