43
Komen

SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER

Assalamualaikum semua rakan blogger..



Segmen kembali lagi...jom bersegmen ! Tapi kali ni pakjoe nak buat segmen ni lain sikit...pakjoe nak buat satu segmen untuk berkenalan, mengenali dan berinteraksi dengan rakan blogger...


Misi :

pakjoe nak jadikan segmen macam ni sebagai platform untuk blogger untuk kenal antara satu sama lain tak kiralah sama ada blogger baru atau blogger lama...secara tak langsung juga, segmen macam ni dapat memperkenalkan blog korang kepada rakan blogger yang belum mengenali blog korang sekaligus dapat menambah rakan blogger dan pembaca blog korang... Ada yang berminat nak join? 

JOM TUKAR !

Haa...kali ni pakjoe nak buat lain sikit dari segmen dulu...nama segmen pun Jom Tukarkan...untuk segmen kali pakjoe nak kumpulkan link yang join segmen ni untuk korang bertukar suka sama suka link blog korang...

Blog pakjoe ni cuma untuk dijadikan platform untuk korang pilih sendiri blog yang korang minat nak bertukar RSS Feed atau letakkan dalam bloglist korang...buat mereka yang nak join :




1.Buat entri dan letakkan banner BLOG dan linkkan ke entri ni...
2.Buat satu entri yang bertajuk "SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"
3.Tu je...mudah kan..? Entri siap..? Tinggalkan URL entri korang kat ruangan komen ni...
4.Follow blog ni kalau suka...nak LIKE fanpage pun boleh...hee...

pakoe nk bg tau nie setiap hari sabtu pukul 9.00am pakjoe nk buat 1 segmen atu contest pakjoe harap korang semua join la hahahaha




ada kejutan juga, blog-blog yang menyebarkan segmen ini dan membuat liputan atau entry terbaek jugak akan menerima follower dari pakjoe dan rakan-rakan blog yg lain , tak salahkan membantu blogger lain, hari ini  kita bantu dorang esok lusa, dorang bantu kita insyaallah :p





Tutup segmen ini ,ahad kul 12.00 tgh mlm.. Selepas itu senarai nama akan dinaikkan .  Sementara tu , korang bolehlah blogwalking untuk mencari kenalan baru .. okeh ?
Terima kasih ..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

43 00 dh komen korong bla lg nk komen:

miss atie said...

nak join...

http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

tq

khair said...

Assalamualaikum Pak Joe..sy brminat nak join segmen Pak Joe..^_^

http://khairamir.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

girang [dot] taemin said...

girang join this segmen ^^

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

✿ ayda sweetie luv's ✿™ said...

http://aidacyunxdye.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Ash Kyouhei said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

miss atie said...

ops... sori pak joe.. haha... nyanyuk da..

http://mutiaralife.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

QmaRidh said...

http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

ai n i s h a f i qa said...

sepantas jetski menjoinkan diri. =) salam kenal.


http://shasilencesolace.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Amal Rosli :] said...

i would love to join it! http://wearetheperfectwo.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Amal Rosli :] said...

i would love to join it. http://wearetheperfectwo.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Amal Rosli :] said...
This comment has been removed by the author.
missyun said...

Pak Joe ! yun nak juin jugak :)

http://itsaboutmissyun.blogspot.com/2011/11/segman-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

thankyou :D

Ebell Lee Syasya said...

http://ebell-lee.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
kite join jugak...memeriahkan suasana~

LaDy NeA said...

nak join!!!

http://ladynea.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

yura said...

assalamualaikum..dah join dah hehe

http://suara-maya.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Cik nurul hamizah said...

miza join!!! http://hamizahkefli.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Arra Ahmad said...

Arra join gak :)

http://arazua.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

wanie wonek said...

pak joe, saya join jugak neh

http://waniewonek.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Am said...

join :D

http://miner89.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Fiezra SnN said...

saya nak join segmen ney!! http://nazirahnordin.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
jgn lupe jenguk sy :D

Miss BaNu said...

joinnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Aremeera said...

meera nak join jgk laa pak joe...hehehe

http://meeralymie.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Ajie said...

pakjoe......kami join....
http://ajie92.blogspot.com

ciwty sajjeh said...

.pak joe..cty join :)

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmenjom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

Hizatul said...

join! http://killjoysdiaries.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

join yer..

http://contestsesajer.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Watin Wardah said...

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Nurul Ain Sakimon said...

okey done pak joe , dah follow sekali...........

http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

c-doтт said...

Done :]

http://nf-rainbowlife.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

miszoe said...

nice segmen pojie...
saya join kamu punya segmen..

http://miszoe-bicarahati.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Rahmah Ram Ram said...

Assalammualaikum,

Salam kenal dan selamat berblogwalking...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

cerita best said...

tq la sebb join segmen pakjoe yg x seberapa nie heheh...pakjoe ada 1 lg segmen tapi segmen nie paling byk org join kalau x percaya tengok nie http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/11/wahhh-segmen-blog-siapa-akan-pakjoe.html

J. Hass said...

join ye :)

http://lorongkanan.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Diny Athyrah said...

http://kiterwsyunkawak.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Scha :) said...

scha nak join scha nak join ! ^.^
http://redbullhundredplus.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
terjah tau pakjoe ;)

Scha :) said...

scha nak join scha nak join ! ^.^
http://redbullhundredplus.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
terjah tau pakjoe ;)

Scha :) said...

scha nak join scha nak join ! ^.^
http://redbullhundredplus.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
terjah tau pakjoe ;p

Alline Amalina said...

saya join..


http://ceriteraalline.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

haifa nadia said...

dya dah join..:)

http://haifanadia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

nuruliffah said...

@miss atiehttp://efameztnuttedez.blogspot.com

firdaus hilmy said...

http://firdausproperties.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Cik Eiyza Comelotea said...

done .

http://dakbluer.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Hanis Joe said...

join!!!

http://hanisjoe.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html