26
Komen

SEGMEN : Rakan Blogger Hari Ini ..

Assalamualaikum semua.
 kalau tak jawab dosa,
 kalau jawab sayang

hari nie pakjoe rasa macam Kering Idea Nak Buat Entry
sebab 2 la pakjoe nk join ja segmen 
otai nie ben ashaari 
BEN ASHAARI

kepada 
korang semua kalau
nak join klik banner ok?

pakjoe suka blogging sebab suka baca cerita2 yang kawan berblogging buat lagi 1  kalau blogging nieyh kita boleyh tahu berita2 tentang negara kita mahupun luar negara. . kan kan. . ?. . sambil2 isi masa lapang kan daripada buat benda tak berfaedah aik pakjoe pun tau ka buat kerja2 berfaedah heheehe. .

idola pakjoe dalam dunia blog nie ofcoz lha abg ben ashaari dan jugak lyssa faizureen. . pakjoe suka sangat2 dengan korank berdua nie. . sebab banyak info2 yang menarik yang ad dalam blog korank...pakjoe pun teringin juga nak jadi macam idola pakjoe tapi apakan daya xada spa nk tolong promot and x ada sapa nk follow blog pakjoe(mood sedih)   . 

SELAMAT BERBLOGGING!!!


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

26 00 dh komen korong bla lg nk komen:

MiSaEi said...

sikit lagi pakjoe nak jadik mcm diorang...aku pon suke kat diorg nie...chill n x sombong...keep on blogging pakjoe...i follow u gak

DAYG ♥ said...

hi, singgah dr segmen yg sama :)

ceritera ouhhmiera said...

Hye hye !

Jemput ke blog miera :)

||aLeaSaRa|| said...

slm sggh sambil kunyah muruku yehaaa!


owh sukalah blog ni berilah tutorial nak buat homepage dgn tekan button ENTER,puas google tak jumpa tutorial pun huhu...

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. salam perkenalan

Tiramisu Fatiema said...

salam perkenalan..ziarah sini kembali...thanks

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cikpjaz said...

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari blog abg ben ^____^

izamin said...

selamat berkenalan :)

saya dari blog abg ben ..

wanie wonek said...

singgah sini

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Usaha kunci kejayaan, PakJoe! Tak mustahil suatu hari nanti PakJoe pun boleh jadi seperti idola2 PakJoe. :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

cerita best said...

tq la semua sebab sudi singgah blo yg x seberapa nie and tq arol sebb bg semangat dekat pakjoe

cik eyqa :) said...

jalan-2 dari segmen abg ben :) jom ikod eyqa jalan-2:) btw , da follow da ..
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

anGah said...

wow... huhu

Izzan Zain said...

singgah nak baca n klik mane yg patut

Fay said...

salam kenal.. dtg dr segmen abg ben.. =)

Zuraida Rahim said...

Dtg sini dan follow kamu

cerita best said...

kkk semua pakjoe dh follow semua dh

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

syahirah said...

salam perkenalan :))

sggh dr segmen
kalo der kelapangan,
meyh la sggh blog sy yer :)

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^