3
Komen

SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku !




Hello korang.. sebenarnye pakjoe x de idea nak wat post apa so
blogwalking jelah kerjanye...kan??

Tiba-tiba.. 
waktu blogwalking kat blog 
adew segmen ni.. 

Segmen | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku !
cepat join !!sebab tarikh tutupnya... petang ni

pukul 3.00 P.M. 
okey tapi kalau korang nak join..
korang kena Like FanPage Kak Lyssa
dulu kalau x tau ape nama fanpage dia..


Okey...kalau korang nak tahu lebih lanjut..
korang boleh klik link ni

Okey nak mulakan nihh..

First Blog
Blog kak Lyssa lahh..
reason: blog dye banyak tutorial...
kak Lyssa pun cute..
Cool..tutorial kak Lyssa pun 
senang nak paham..
Blog kak Lyssa  Memang Perfect!

Second Blog

 cik epal 
reason : aku pilih cik epal ni, sbb bagi aku post2 dia menarik lahh.. mmg terbaekk lahh..
blog dia pon cantik., dia friendly.. =)

Third Blog
kak una (kemetot chomell)
reason : sbb blog akak ni cantik dan cute + soft tema die.. tutorial die pon sgt berguna utk aku..
dan, freebies die pon cantik2.. thanks kak ! =)
follow lahh blog diorg ni.. !


k, that's all! peace be upon you =)
byebye !  

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg dr blog lyssa.. jom ke blog syieda.. =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

Mazelina is Neyna said...

pak joe , saya datang dari segmen kak lyssa . jemput ke blog saia ye
http://neynaproperty.blogspot.com