2
Komen

TIP KEEMPAT-LAGU DAN VIDEO

Helow korang... Hi ! hee .~
Heyy , hari ni , pakjoe nak bagi lagi  
TIP KEEMPAT-LAGU DAN VIDEO
 dekat korang lagi ni .
Sesiapa yang nak jadi pembaca setia pakjoe tuh teruskanlah ok .




TIP KEEMPAT-LAGU DAN VIDEO

Masuk je blog dia, ada la lagu berkumandang.. Entah lagu apa je.. Lagu popular kot.. Memang saya suka la..

Tapi, benda tu lagi menambahkan berat blog anda.. Kadang-kadang, ada visitors yang dengar je blog ada lagu, terus tutup blog anda..
Ye la.. Macam la lagu popular korang tu takde dalam simpanan mereka.. Lu fikir lu je ada lagu tu? Lu je dengar lagu tu?
Pastu, takde butang pause pulak! Mungkin dia nak kita baca post dia sambil menghayati lagu tu kot..
Lagu ganas, post pulak sedih-sedih.. Visitors pun tak tahu nak bersimpati ke atau nak ketawa..
Actually, lagu kalo takde pun takpe.. Kalo ada pun, pastikan ada butang pause.. 
Sama jugak la music video.. Letak music video youtube dalam blog korang lagi berat dari lagu-lagu biasa tau..


Ye la.. Lagu+video.. Memang la tambah berat.. Pastu, kalo internet mantap terus main je tanpa sekat-sekat takpe.. Kalo sekat-sekat? Memang sangat sakit hati.. Pastu, letak kat bawah pulak..

Kalo kat atas, takpe, kita boleh cepat-cepat pause tunggu sampai habis buffering baru play..

"I nak mereka dengar lagu ni! Nak jugak! Nak jugak!"
"Ha! Ha! Fikir mereka tak reti bukak youtube?"


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

2 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Qaies de Parfum said...

lagu mmg bg berat blog...lg pulak kalo setting dia x der manual stop...aduyai

Aremeera said...

belog meera ader lg p ad btg pause so ok laa kan ???