1
Komen

Tolong! Awek Aku Pontianak (2011)



Tolong! Awek Aku Pontianak (2011) DvDrip AVI, MKV & RMVB [Mediafire]
Release Date : 07 July 2011

Sinopsis:
Percintaan dua dunia berbeza… Sebuah filem komedi seram yang mengisahkan Bob, berperwatakan lurus bendul dan baik hati yang bekerja di sebuah syarikat periklanan, di bawah penyeliaan Faizal. Selepas berpisah dengan teman wanitanya (Ina), Bob dan kawannya, Pian berpindah ke sebuah apartment lain. Kehidupan baru Bob bermula selepas berpindah dan bertemu dengan dua beradik iaitu Maya dan Liyana. Pada mulanya Liyana tidak menyenangi kehadiran Bob dan Pian kerana takut identiti mereka terbongkar.

Namun selepas menguji Bob, mereka mengakui bahawa Bob tidaklah seperti yang mereka sangkakan. Sejak itu, mereka berempat menjadi kawan baik. Hubungan Bob dan Maya pula bertambah rapat selepas insiden beg Maya diragut. Selepas bertemu Maya di rumah Bob, Faizal melamar Maya untuk bekerja di syarikatnya. Faizal cuba memikat Maya, namun hampa. Kemudian Faizal berpakat dengan Kamal untuk menakutkan Maya. Tetapi berlaku sebaliknya, Faizal dan Kamal pula yang ketakutan setelah dikacau oleh pontianak. Faizal mula curiga dengan kehadiran Maya dan menyuruh Kamal mencari bomoh untuk menyiasat kehadiran pontianak dipejabatnya.

Faizal menyatakan keraguannya tentang Maya kepada Pian dan mereka berpakat untuk membongkar identiti Maya dan Liyana. Di parti yang diadakan oleh Faizal, mereka melakukan pelbagai cara untuk membuktikan Maya dan Liyana adalah pontianak. Benarkah Maya dan Liyana pontianak? Dan apa pula hubungan Nadia dengan dua beradik itu? Semuanya akan terjawab dalam filem `Tolong! Awek Aku Pontianak!’

Info : N/A

AVI~700MB
Part 1 : http://adf.ly/2DTrY
Part 2 : http://adf.ly/2DTrj
Part 3 : http://adf.ly/2DTsI
Part 4 : http://adf.ly/2DTsh

MKV~326MB
Part 1 : http://adf.ly/2EZVO
Part 2 : http://adf.ly/2EZVa

RMVB~256MB
Part 1 : http://adf.ly/2DTvN
Part 2 : http://adf.ly/2DTup

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

1 00 dh komen korong bla lg nk komen:

gdsbnga said...

dah tengok dah cite ni . sazzy falak comel gile !