13
Komen

1..2..3..TUKAR KEPALA!!

Korang mesti dah terbiasa dengan gambar potrait famili kan? Apa kata pakjoe buat kelainan sikit. Benda yang bosan pun akan jadi menarik di blog nasihangit. Muahaha :D. Sila teruskan bacaan untuk lihat bagaimana kepala si anak bertukar ke badan ibubapa mereka. ;p















SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

13 00 dh komen korong bla lg nk komen:

RazFiRa said...

yekkk.. tak comellah.. hahahah.. tp pandai diorang buat photoshop.hihihi

Michada said...

kalo anak tua...scarry!

SyedGraphiX said...

hahahahaha! yang kecik tu sume nampak macam gergasi.! XD

Shafiq NFaizzi said...

hahaha...lawak gler..

cerita best said...

mmg lawak gila kalo tgk btl2 hahahah

Eiqa Nur said...

wekk..:P baby die x cumel lgsg tapi ayah die cumel lah..haha
dah pakai kepala baby,mmg cumel lah..haha...
pandai pak joe edit ea...
=_=

ChuiitChuiitDoll said...

Hahahaha . Tak patot btol . Badan besa muke budak budak :-)

nORDiyana said...

eeuuii , anak muka tua ..tak omeylah . hehe :)

starzieti said...

hahaha. kelakar ! :D

Schaza said...

cerita best said...

nordiyana:mmg x comel pun

cerita best said...

nordiyana:mmg x comel pun

cerita best said...

starzieti:kelakar ke hahaha