3
Komen

contest photoshoot

Assalamualaikum Semua ! hehe :))
Eh . Eh !
Sedang pakjoe ber-blogwalking tadi , tetiba pulak terjumpa SATU tajuk contest yang menarik amat !:)

Tajuk Apa Tuh ??
contest photoshoot

Sapa nak join 

syarat-syarat contest ni pun mudah aja...


  • follow blog Risya
  • letak banner di atas dalam entry anda
  • letakkan satu photoshoot anda
  • dan nyatakan lokasi picture tersebut
  • tag 3 org rakan

gambar yang dipertaruhkan


to my beautiful pakjoe, gambar ini di ambil di pehentian rehat dekat mana x tau pakjoe dh lupa dh (2 la spa suruh makan semut kn dh lupa hhahaha)


kpd org brunai yg nk sponser hadiah tu, weeee~ haiii, nak knl boleh.


korang follow laaa blog ni :


tag :



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

farisya risya said...

thankz yer join contest nie....
gud luck....:)
klu nk knl gengn sponser dy..boleh pergi ke fb dy..:)

reyna said...

pak joe kiter pon join ler,,huhu
jgn marah na akak join jugak sat g kata tiru pulak
satu lagi anda di taq

cerita best said...

reyna said...
tq sgt sbb tag pakjoe nnt pakjoe balas blk tau hahah