3
Komen

Hina Islam, Melalui Iklan Coke Di Eropah


Bila di lihat dan diperhatikan dengan teliti, yang di 'saf' belakang tu orang sebenarnye. Mereka mengiklankan solat dengan berpakaian seperti ini. Berkupiah jenama 'coke'.

Mula mula tengok dekat email, saya tak berapa perasan sebenarnye gambar ni adalah 'orang' sebab yang 'saf' kat belakang tu sama macam botol air yang disusun. Cantik jer. Tapi saya mula perasan bila tengok 'imam' yang dekat depan tu tengah sujud. Nampak tangan. Tergamam aku.

Perhatikan perkataan 'coca-cola'. Cuba beli satu botol coke dan koyakkan pembalut plastik dan lepas itu terbalik kan. Kita akan dapat lihat tulisan nya akan menjadi '' La' Muhammad La' Makkah ''. yang bermasud TIADA MUHAMMAD, TIADA MAKKAH. 

Sedarlah wahai sahabat sahabat, bila kita mengucapkan kata-kata TIADA MUHAMMAD, TIADA MAKKAH, sebenarnya akidah kita dah terpesong. Kita renungkan kembali, bangsa yahudi tidak akan aman selagi Islam itu tak tenggelam. 

Mereka sering berusaha menghancurkan ISLAM. Dan bila kita lihat balik, sebahagian usaha mereka telah hampir berjaya kerana orang Islam kini lebih terikut dengan budaya barat. Bangsa Yahudi tahu, mereka tidak boleh mengalahkan ISLAM dengan peperangan dan mereka cuba untuk musnahkan ISLAM melalui pemikiran.

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

ACU SINGGAH DAN FOLOW KAMU..JEMPOT SINGGAH BLOG ACU...BEST BCE ENTRY DR BELOG KAMU NEH

wanie cayunk said...

uIhh... pnjang nye na suh komen.. tade idea la... hehe... singgah bca EntRy at blog pakJoe neh.. best ah bLog pak joe nI.. t sInggah wani punyer gak eH.. wani bRu lG lam dUnia bLog nEh..tGh bLaja lg..t lAw sUdI tLg la ajar kN eH.. k tEmkIu.. salam.. http://wanie-cayunk.blogspot.com/ ..

cerita best said...

teyhasahaje a.k.a NURUL said...
tq sbb terjah