17
Komen

KENAPA PEREMPUAN SUKA ADOBE PHOTOSHOP?

Adobe Photoshop dengan perempuan memang sukar untuk dipisahkan. Kenapa? Jawapannya ialah dekat bawah ni. Muahaha :D




































Nampaknya, semakin sukar dan mencabar bagi lelaki nak pilih pasangan selepas ini. Dunia zaman sekarang penuh dengan tipu daya. Muahaha :D
SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

17 00 dh komen korong bla lg nk komen:

LaLa said...

hahahaha
sy pon suke gak AP ni tp xde sampai camtu sekali...
x pnah terpikir nak edit gambar jadik kurus...hahhaha

atien said...

no comment... hehe ^_^

cerita best said...

lala:btl2 hahaha

Qil_H0shi said...

ad0be ph0t0sh0p 2 mende?? :D

Miss Eiza said...

adoi terasa..hahaha..selalu buat gak..tapi pic kat blog tu ori...tau ..hahahaha

cerita best said...

hahahah terasa sikit ja hhahah

reyna said...

wow tu dah lari dari asal dah tu

cerita best said...

mmg lari byk pun...dya mmg pandai edit2 gambar nie hahahah

Princess Lena said...

stuju dengn pakjoe...
done follow u..^_^

cerita best said...

tq sebab sudi terjah

eynda said...

Nasib baik takde software photoshop :-p

cerita best said...

hahaha pakjoe ada software photoshop hahha nk ke

Ezad Skytech said...

kalau ada software ni tapi tak reti guna sgt macam mana...macam den ni..haha~

cerita best said...

hai cm peerli nampak hahahah

widiea azira said...

xde la smpai tahap gile mcm tuh..hahaha

cerita best said...

widiea azira said...
btl ka x ada hahhahaah

Zaf98 said...

lol. fake! pandai d0rg edit~ kelaka plak teng0k~

sy tak reti cane nak edit~ huhuu~