6
Komen

Lagu Yang Pernah pakjoe Mainkan Di Blog pakjoe :D

.Assalamualaikum ^^

Heyy Babe !boring nya ari nie sapa ada cerita
  yg best boleh kongsi x  hehehe.

pakjoe belek - belek komen pakjoe ! Belek - belek Facebook pakjoe yang INI dan INI
 Alahaii . Seriously , ramai gila ! Berjuta-juta orang tanya

yang bertanya pakjoe 
 berjuta- juta konon padahal  x sampai pun 100 hahaha,  " Eh , apa lagu dekat blogg pakjoe nih haa ? Sedap je dengar ? 


and ada jugak yang tanya macam ini


"Eh , pakjoe . Apa tajuk lagu yang pakjoe letak sebelum ni heh ? "
Hehek ! Terbahak-bahak pakjoe keluar air liur meleleh leleh gelak bila dengar je soalan cam gitu . aduhaii . korang sekalian yang pakjoe betul - betul sayang ~
Sodapp benor ke , + syiokk abess ke pun lagu tuh .. ?

Err , sampaikan berjuta-juta orang boleh tanya kata pakjoe ni , 
Apa tajuk lagu tu ? Apa tajuk lagu ni ? Apa tajuk lagu tu ? Apa tajuk lagu ni ?

Kengkadang tu kan , rasa macam nak rakam je suara pakjoe ni , letak je dekat blog .
Bila anda KLIK , dengar lah suara pakjoe yang sumbang tu dok melalak terpekik terlolong bagitahu tajuk lagu yang pernah pakjoe letak di blog pakjoe nih . hehe ~

Kesian pulak kat korang nanti , jenuh nak kena perlahan kan VOLUME PC korang tu . hehe. 
pakjoe tahu , ada yang tak berapa suka pakjoe letak lagu kat blog pakjoe ni kan ?
Alasan diorang ..

"Err ! Kau boleh tak buang je lagu kat blog kau nih ? Bising ahhh !! 
Aku nak FOKUS ikot tutorial kat blog kau pun terbantut , tawukk ????! 

Wahh . Kasar nyer bahasa Cik abang ! hehe .
Kalau dah rasa membengitkan telinga anda semua , apa kata pakjoe sarankan , korang MUTE je volume dekat PC Comel korang tu . Tak gitu ? Apa yang bising nye ? Tak pun kan .
korang godek - godek PC or Lappy korang tu , ambik playar ke , cabut je wayer mana- mana yang berkaitan dengan volume . Tak ke senang gitu ? Mudah kan ? HAHA . 

STOPP ! Sudah - Sudah . Membebel je kau tahu kan , pakjoe ? 
Haa . Nak tahu kan , apa tajuk lagu yang pernah pakjoe keudarakan ? <<(bajet DJ abes ah !) 

Err. Nak tahu ke , tak nak nih . Okeh . Cepat ! Pergi seacrh dekat Youtube ! Taip :

Pelengkap Hidupku - Eren ( Lagu Sebelum Ni)

hari hari aku rindu- scorr(Lagu Sekarang )





SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

6 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Original CikTeddy said...

ksimpulannya pak joe mmg jiwang an?
bls komen: cik dh lame follow pak joe la..mase tu follower pk joe baru dlm 200 lebih..msti dh lupe an?yela,pak joe skrg kan dh femes..kui3

Cik Eykaa said...

akhirnya dpt twu jgk lagu pakjoe yg skunk nie. lame tunggu pakjoe jwb :D

cerita best said...

Original CikTeddy said...
hahaha mna ada jiwang hahahaha(kantoi sudah

cerita best said...

Cik Eykaa said...
tq la sbbb sudi tggu2 hahahaha

faizulosman said...

pasang lagu mmg best... kelainan dlm satu2 blog...

hope can visit my blog...
http://faizul-osman.blogspot.com/

thanks..

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

wahh..baru tnya lagu ape.. tup tup ade kat entry..sedap la lagu nih