4
Komen

semua link yang join SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN





Ini dia senarai blog yang join segmen pakjoe .

Korang boleh lah belek - belek link di bawah , dan lihat blog mana yang korang suka

 , Jom ushar ! =)


Bagi siapa yang teringin nak join jugak korang 

segmen pakjoe
setiap hari sabtu kul 9.00am . Masa pakjoe hadkan sampai  ahad tepat 12.00 tengah malam ni jer :)


dekat bawah nie le follwer paling sikit daripada semua yg join segmen pakjoe 
llife the dream , comes full moon


BiLa EqA DaH BuKaK mUlUt
yang atas nie 49 follower sahaja

  1. http://cek-chiqa.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html 


Killjoy's Diary
yang atas nie 25 follower sahaja

Terjal Bicara™→'Azim Razak©
yang dekat ats nie la follwer paling banyak sekali diantara 
semua yang join segmen pakjoe

k la siapa yang x bertuah 2 jangan risau korang try tgk baca yg nie tekan nie kowt2 la korang bernasib baik heheh
  1. http://ceriterafantasidanrealitisyaada.blogspot.com/2011/11/segment-jom-follow-dan-komen_19.html 196
  2. http://meyochoko2.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html 136
  3. http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html 74
  4. http://ottantiffsolution.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html 100
  5. http://princesscoolstory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen-by-pak-joe.html 20
  6. http://missaty.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html 232
  7. http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html 139
  8. http://jijahcomey.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html 308
  9. http://sesedaporen.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html
  10. http://lifeofusea.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-dan-komen.html652

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

4 00 dh komen korong bla lg nk komen:

anyss nazyra said...

haha. tenkz pak joe !

Nyamuk Terbang said...

ala utgnya

Nurkhaliesah said...

Alaa , takde pun link blog sye :D

cerita best said...

x tau la pakjoe rasa pkjoe bubuh semua cm mna boleh x ada pelik btl