10
Komen

Soalan Exam Aplikasikan Game Angry Bird.

Kalau soalan peperiksaan seperti ini, baru la budak-budak semangat hendak jawab sebab menarik. Mintak-mintak lebih banyak soalan menarik seperti ini akan diberikan kepada student-student. Nice Job :)






THE END


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

10 00 dh komen korong bla lg nk komen:

missanonymous said...

tengok formula budak tu buad mcm soalan fizik jek.. ni soalan paper per ek?? hehe btw lain drp yg lain soalan ni.. :D

cerita best said...

nie la soalan angry bird

Wan Ahmad Izudean said...

ni soalan fizik!

bagilah soalan angry bird ke ape ke..
kalau malas stadi theory tak taw jugak macamana nak buat soalan aplikasi mcam soalan angry bird ni..

+pengalaman jawab soalan macam ni masa buat foundation dulu..

◕‿◕ Miss Aenn Shafiyka ◕‿◕™ said...

waa...Aenn ta mnat physic...umm..maybe klo ad soalan cm tuh smngt jgk nk djwbnye...klo ta taw na jwb pn at least sonok jgk tenung angry bird uh...HAHA

RazFiRa said...

hahahahha kreati sungguh si pembuat soalan!

cerita best said...

hahahaha

Mohd Zakwan said...

soalan macam ni lah buat orang smgt nak jawab .hoho . ni soalan FIZIK kan ? mana dapat soalan ni ?
btw, first time singgah sini :)

Jom la singgah Blog Zakwan pulak :)

cerita best said...

yup mmg soalan fizik pun pakjoe ambil hahaha

Raidenovich said...

Zaman belajar fizik dulu,angry bird takde lagi.Tahun 1998 apa yang ada,hahaha!

cerita best said...

zaman sekarng ja angry bird bru munculhahaha