18
Komen

TIP KELAPAN-FOLLOWERS


TIP KELAPAN-FOLLOWERS




Okay, amat sukar nak cari followers yang juga pembaca setia.. Kalo korang nak pembaca setia, korang kena la jadi setia.. Ya la.. Rajin-rajin la drop komen kat blog diorang..

Kesian diorang.. Kalo bukan anda, siapa lagi nak komen?
Rajin-rajin la blogwalking.. Jangan blog korang je nak dikunjungi..
Nanti orang bosan masuk blog anda..
Lain la silent reader.. Mereka tak kisah..
Tapi, blogger sesama blogger ni, memang traffik je mereka fikirkan..
"Alamak! Kantoi!"
"Ha! Ha! Sorry, saya terlepas cakap!"
Yang saya tak boleh blah kalo kawan-kawan yang kita kenal tak nak support kita..
Dah la nak mintak ajar edit blog kedekut.. Nak jadi follower, apatah lagi..
Nak komen, lagi la kedekut!
Nak blog di je kena komen!
"Aku sibuk la!"
"Eleh, bukan suruh kamu masuk on the spot pun.. Esok-esok pun boleh la!"




SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

18 00 dh komen korong bla lg nk komen:

miezah said...

good tips . :)

cantekk said...

amboi, follower dah 1358 pon kecewa lagi ke? =D

xpe, bw dgn iklas, bru dpt berkat. ape nk dikejorkan sgt traffic kan. ada rejeki insya Allah ada.

Amer Strive said...

setuju.. :(

apa saja yang boleh dikongsi... said...

nice... tq for the info

cerita best said...

cantekk:pakjoe nk cri pembaca setia ja hahaha

putribongsu said...

hey pakjoe...sy dtg spt yg diminta...hehehhe

farz zull said...

ni dah tahap blogger otai, ribu riban follower...hehe, nice tips here..;)

Lonly said...

dah follow :) ape tips2 nyaaa

Ezad Skytech said...

rajin2 blogwalking..tu tips terbaik...hee~

faizulosman said...

thanks about the tips... akn di amalkn..

Ku Azhar said...

waaa ku dtg!! :)

Miss Eiza said...

sy memang lagi suke komen dari shout...tapi sesetengah blog tak bg komen pun..kecewa...

whitecappuccino said...

ya..bila2 ada masa boleh masuk dan komen..tak banyak ,sikit.

cerita best said...

dh komen pun

Ainn Hazwany said...

SERONOKKKK :)

ayiel said...

hahaha setuju

tapi kadang2 tu sampai xtau na komen apa dah, maybe comment dia dah terlalu ramai comment??or maybe rasa macam tuan blog xkan baca comment kita??

cerita best said...

klo pakje..pakjoe bca komen korang semua

Aremeera said...

owhh...tips yg bagus pak joe...