4
Komen

TIP KESEMBILAN-GAMBAR


Yeah! Chanteknya blog aku!

TIP KESEMBILAN-GAMBAR
Aduhai! Buat apa ko nak gebang pasal ko dah ade pakwe? Buat apa nak gebang ko dah ade makwe? Apa? Untuk mengelakkan fitnah?
Sorry, hubungan korang tu la fitnah.. Tengok macam tu, mesti ada orang yang rosak hatinya akan fikir lain-lain.. Dan itu la fitnah..
Kalo suami kamu, saya dapat terima.. Kalo setakat pakwe makwe, kitorang pun ada.. Tapi, buat apa nak gebang dalam blog?
Pastu, letak gambar-gambar diorang dengan aksi-aksi yang agak terlarang kat sidebar.. Kalo dalam posttakpe.. Takde hal.. Kalo kat sidebar tu yang masalah..
Yup! Buat blog tambah berat nak load..
Okay, sebab apa saya tak nak letak gambar komuniti atau member yang share link dengan saya katsidebar dah?
Yup! sebab nak kurangkan berat..
Blog kita berat, takde orang nak masuk sebab diorang punya icons tu memang tak memadai..
Dah la tak hantar traffik kat kita..
Pastu, kalo kita tak letak kat sidebar, suka hati je nak remove kita dari komuniti..
Tak nak ping post kita dah..
Orang-orang macam ni orang yang rosak hatinya..
Okay, saya yakin, kamu remove ke, kamu tak ping ke, rasanya sama jugak..
Takde juga orang nak baca..
Ha! Ha! Ha! Ha!
Kalo satu dua je, takpe.. Kalo dah sampai sepuluh?
Okay, nasihatkan, korang buat la page untuk sharing link dan komuniti ni okay..
"Alamak, aku baru terfikir la beb!"
"Takpe, sila buat yang betulkan..!"


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

4 00 dh komen korong bla lg nk komen:

nani said...

hala.... dah ringan sikit blog pak joe.. lagi best nak tgk selalu :D

nasha sanza said...

huhu..tau tak pe...

diyana mn said...

kasi cerita best lg pak joe,,hehheheh

cerita best said...

diyana mn said...
cerita best kul 9am dgn kul 9pm ja klo kul 3pm cerita pasal tip blog,tuto and movie ja klo segmen lak pada hari sabtu kul 9.00 am