7
Komen

TIP KETUJUH-BROWSERS

TIP KETUJUH-BROWSERS
Yup! Ada blog yang tak sesuai bila kita surf guna CHROME.. Ada pulak yang tak sesuai kalo surf gunaEXPLORER.. Ada pulak memang tak sesuai bila surf guna MOZILLA..
Ada pulak tak sesuai bila surf guna OPERA.. Dan macam-macam lagi..
Ada pulak, siap dah set.. Siapa masuk blog dia, automatic MOZILLA terbuka..
Sebab, browser lain memang tak dapat load blog dia dengan baik..
Pastu, bangga pulak tu! Kembang hidung.. Macam dia je boleh buat macam tu..
Ini yang buat saya menyampah.. Ko tak tahu betapa banyak program tengah run kat lappy saya ni.. Ko buat macam tu, buat CPU saya penat nak bukak MOZILLA!
Jangan sesekali cakap pada visitors, perkataan "Kalo tak nak baca, tak payah baca!" Korang buat silap besar tu..
Then, kalo tak nak orang baca, masuk la dalam diary, buat apa nak gebang kat facebook dan buat apa nak taip dalam blog?
So, anda berusaha la buat blog yang sesuai bila dilayari dengan mana-mana browser pun..
"Kalo tak suka, keluar dari blog aku sekarang!"
"Adeyh, ko ada share kat google ke suka-suka nak suruh aku keluar? Suruh Geng Anonymous hack, baru tau!"


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

7 00 dh komen korong bla lg nk komen:

yen(toka ziizokukuto) said...

bbetul tu,,pelik gak,,bila ada yg tulis,,kalau tak nak baca tak payah baca" hehehe,,,dia ingat dia hot kot,,heheheh

cerita best said...

btllllll pakjoe sokong 200%

Faris Ris said...

pak joe ... dah folow dah .. haha ..
cantek blog ..:P

cerita best said...

mna cantik pun

NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN said...

besh tips pak joe :). hikhik ><'

cerita best said...

tq

Aremeera said...

tip yg bergna pak joe...hehehe