5
Komen

apa pakjoe pergi jalan2 dekat mana

hai semua pembaca blog..ari nie pakjoe ingat nak keluar tiba2  hujan pulak dekat kulim nie x jadi le nk keluar adohhhhhh tension kowt hahaha....xpa la pada dok keluar hujan2 2  lebih baik uptade blog pakjoe lama dh  pakjoe tggl rasa blog nie pun rindu dekat pakjoe ??hahahah kkk hari nie pakjoe nk cerita sikit dengan korang semua  kn minggu lepas pakjoe jarang promot blog pakjoe kn2 nak tahu x pakjoe pergi mana
cuba le teka hhahaha???
pakjoe rasa pakjoe penah post dekat facebook dulu cuba korang ingat balik apa pakjoe post dulu hahaha 
kkk la pakjoe bagi tau pakjoe pergi mana tengok sini


pakjoe pergi jalan2 dekat  ipoh,pahang dan negeri sembilan ja 2 pun dh penat dh seminggu berjalan  x henti2 ...pakjoe nk cerita pun pakjoe x larat hahaha korang tengok ja la pic nie hehehe


nie time p shoping dekat nilai negeri sembilan macam2 sepupu and mak  pakjoe beli besa le anak orang kaya kata kn hehehe

aik berpeluk-peluk kn pulak sepupu aku nie dh le dekat tempat awam hahah
2 masa kecil dulu x mau main kn dh besar dh   hahah

 nie pulak kami pergi pantai mana entah pakjoe pun lupa hahaha tpi dekat pahang le....emmmmm sedih2 pic pakjoe ja xada 















 time nie pulak pakjoe pergi gambang waterpark dekat pahang  syok tempat nie awek pun ramai hehehe
boleh kata pakjoe main semua la yang ada dekat situ sebab syok punya pasal hahaha




 time nie ja pakjoe dok rumah sepupu dekat pahang tgk pic atas 2 sampai tertido sepupu pakjoe sbb penat sgt berjalan





yg nie pulak berehat dekat ipoh pulak lepas rehat baru le balik kulim  rindu bangat dekat kulim hahah



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

5 00 dh komen korong bla lg nk komen:

faizulosman said...

bestnye dpt g jalan2... x nk ajak pn...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/12/gentleman-atau-kuli.html

Yatie Awang said...

bestnya g gambang...cuti cuti lagi

Tiga hari dalam hidup

yura said...

wah betul2 cuti2 malaysia ni huhuhu jeles2........

aDiNDaNiL said...

hamboi8 hehheh nak ikot

cerita best said...

kkkk la semua bla2 pakjoe nk p jalan2 lg pakjoe akn ajak 1 malaysia tau hahahahah