7
Komen

Bermain Muka Duit Kertas (Serius Lawak!)

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Korang boring tak sekarang? Kalau ya, korang boleh la cuba bermain dengan muka duit kertas macam abang-abang kat bawah ni. Memang kelakar gila. Depa punya la boring kat tempat kerja sehingga sempat bermain duit secara kreatif. Memang lawak kalau tengok dua tiga kali. Aku suspek abang-abang ni orang Malaysia la. Apa pendapat korang? P/S: Matawang di akhirat ialah pahala. Jangan la kita jadi papa kedana di akhirat kelak atas sebab sikap kita yang suka mengumpat orang lain!
Funny Money Face 1
Funny Money Face 2
Funny Money Face 3

Funny Money Face 5
Funny Money Face 6

Funny Money Face 7
Funny Money Face 8
Funny Money Face 9
Funny Money Face 10

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

7 00 dh komen korong bla lg nk komen:

myu said...

hahaha kreatif sungguh. ni mesti abg2 tu nak release tension..

Shazana Halim: said...

terbaikkk

Biee Chuxx said...

HAHAHAHA. gayalah. :p

AnMB said...

nice ...
Blogwalking

ema_amy said...

Bijak..bijak..

idea juga dalam art tu...

Saya follow u.

http://madamemaamy.blogspot.com

g0m0k9enDek said...

Comell.. haha

.: mama lynn :. said...

lawak !!!!!!!!!!!