3
Komen

Hantu Bonceng (2011)

Hantu Bonceng (2011) PPVRip 
Mengisahkan Amran(Johan) seorang budak Delivery yang sering terlibat dengan perlumbaan motor Drag secara haram. Cerita bermula apabila Amran memenangi satu perlumbaan drag haram dan di beri habuan seorang bohsia (Maya). Bohsia itu telah membonceng motor Amran untuk di bawa ke port. Malang tidak berbau apabila motor Amran telah dilanggar lori semasa keluar simpang.

Bohsia itu mati ditempat kejadian dan Amran telah dikejarkan ke hospital. Hidup Amran mula berubah selepas kejadian tersebut. Setiap malam Amran akan dihantui oleh Bohsia itu. Amran tension dan meminta bantuan kawan karibnya Kunyit. Mereka bersama telah berikhtiar dengan pelbagai cara untuk menghapuskan badi Amran itu. Tanpa mereka sedari, mereka mula menjadi baik dan mula menghargai kehidupan mereka dan tidak lagi terjebat dengan aktiviti yang tidak sihat itu.

DOWNLOAD LINK
FileSonic Download
http://www.filesonic.com/file/1991056414/Hantu.Bonceng.2011.PPVRip.KaRL.Jiwang.ORG.avi

UploadStation Download
http://www.uploadstation.com/file/ac7ZzuJ/Hantu.Bonceng.2011.PPVRip.KaRL.Jiwang.ORG.avi

Wupload Download
http://www.wupload.com/file/172326289/Hantu.Bonceng.2011.PPVRip.KaRL.Jiwang.ORG.avi

Fileserve Download
http://www.fileserve.com/file/YuXTChk/Hantu.Bonceng.2011.PPVRip.KaRL.Jiwang.ORG.avi

Thanks To My friend KarL [Nyamuk Millenium]

Amik Premium Ni.. Manyak songeh Gak korang Erk?
Dah Kasi Link.. Mau Premium Lagi.. :D hahaha

FILESONIC
User: ripz.pl_no1_premium@ripz.pl
Pass: Andy_Cacumen_Clasic_Justo_
Mocarz

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Yatie Awang said...

akak belum tengok lagi citer ni, ketinggalan betullah...

cerita best said...

elok la 2 klo x tgk lg download ja

Nurkhaliesah said...

sye pun belum tgk lagi citer ni. hehe