19
Komen

Jom Tambah Follower bersama Lulu Pages

Oke sebelum pakjoe balik ke bumi Melbourk yang terchenta..sebelum pakjoe offline untuk pack barang..niat di hati nak join segment lulu pages nie kejap..so kalo korang nak join jugak boleh la tekan sini oke lulu pages

Kenapa pakjoe nak join 

pakjoe join bukan semata-mata mahu mengejar jumlah follower yang ramai, tetapi mahu mencari kenalan blogger baru.. Lagi pun dah lama tak join segmen dari Sis Lulu nie..Hehe

Oke, Happy Berblogging 

Nak hadiah? Klik sini 

nie syarat yang lulu minta 


  • Ambik header kat atas, letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini, dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER"

  • Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh, paling penting, ceritalah kenapa korang join segmen ni, kan

  • Dah siap, hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni

  • Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam..






  • SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

    19 00 dh komen korong bla lg nk komen:

    Nyamuk Terbang said...

    nak join jgk tpi mlas...ehhe

    cerita best said...

    heheh join aja

    kepunyaan kuh ;]] said...

    join ..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    kepunyaan kuh ;]] said...

    join ..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Kancil 8349 said...

    datang dari segmen sama..Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil 8349...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-lulu-pages-jom-tambah-follower.html

    Rahmah Ram Ram said...

    As salam,

    singgah dari segmen yang sama...salam kenal ye :)

    Mya said...

    salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    maszull said...

    assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    Niena Sofea said...

    Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Niena dah klik semua iklan says.my & churpchurp kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye.. x pksa pn)

    Niena Sofea said...

    Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Niena dah klik semua iklan says.my & churpchurp kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye.. x pksa pn)

    Marina said...

    marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    Syieda™ said...

    syieda datang dari blog akak Lulu... jom ke blog syieda =.= rajin-rajin la ke blog syieda ye? -.- salam kenalan...

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    gmiDOTstudent09 said...

    sudah follow sini
    jemput singgah ke tmpat sy
    http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    !-CintaSibungaTembam-! said...

    hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

    mari lah singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

    Ajeyy Rawk said...

    Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    deen azmee said...

    as-salam..

    singgah dari segmen lulu caldina..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ASHIKIN AZMI ~ said...

    annyeonghaseyo.. ekin-chi mida.. comes from same segmen.. lmbt sikit bawu dapat BW.. hee.. follow me back keyh.. nice blog and salam kenal dr saya..
    kamsahamnida.. =)
    http://ashikinazmi.blogspot.com/

    ღ Sis Aieda ღ said...

    done follow u :)

    singgah dari segmen lulu

    http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

    izah :) said...

    singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:D