10
Komen

Permainan Video Game menghina Islam

Assalamualaikum pada semua rakan blogger..kali ini pakjoe nak share tentang permainan Video Game yang secara langsung menghina Islam..maybe uoll ada yang dah tahu but pakjoe nak juga share untuk renungkan kita bersama..jom lihat video yang pakjoe share kat bawa ni
dah lihat kan so apa perasaan uoll bila melihat permainan video games ni?jelas sekali kan dalam diam mereka cuba menghina Islam..pada mereka yang tak peka pasti akan terjerumus sekali.menjadi sekutu pada mereka yang dengan sengaja menghina Islam..so sebagai seorang muslim tanggungjawab kita untuk sentiasa mengingati sesama Islam dan pastikan sama ada family,rakan mahupun sesiapa saja tidak membeli atau memainkan video games seperti ini..BOIKOT segala benda yang cuba mempersendahkan ISLAM.
"nescaya ALLAH memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu dan barang siapa yang mentaati ALLAH dan Rasul-nya ,maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar"
( surah Al-Ahzab:71)

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

10 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Aremeera said...

Perghh...x sngka ad gk game cm ni...btw...thanks komen psl header bru meera

Totie@Tomy said...

kena berhati2 dalam permainan game..jangan main terjah jerk..

Wanny said...

nice in4..but i've heard b4

C i k P i p i T e m b a m said...

video tu xleh tgok la plak.. sorry la tenet ni lembab skang... tp en mmg brlambak kot game cmtu... kita bako je

lavera said...

waaaahhh ~ bijak mereka melalaikan orang islam... eerrrkk.. sy bukan kaki game..:)

deen azmee said...

yup.. diorang akan buat apa saja nak jatuhkan Islam samaada melaui media, makanan, fesyen, dan macam2 lagi.. nice info pakjoe.. hehe..

cerita best said...
This comment has been removed by the author.
cerita best said...

deen azmee said...
btl2

nadhirahkamarudin said...

tak boleh tengok . soit tol

cerita best said...

nadhirahkamarudin said...
sori le sbb video 2 ada org buang dh...xpa nnt pakjoe bbh lain