1
Komen

Segmen: Jom Review!

Assalamualaikum. kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang
heheehe
korang mcm mana dengan hari nie sihat x kalau sihat jom kita join segmen nie hehehe jangan malu2 dan jangan segan2 join ja senang ja segmen nie 


untuk pengetahuan semua pembaca-pembaca setia blog pakjoe setia ke...pakjoe ada membuat satu segmen untuk korang join  tekan sini


Jom kita tgk syarat2nya:

1. Follow blog pakjoe yang seberapa ni.
2. Buat satu entri bertajuk Segmen: Jom Review!
3. Dlm entri korang tu tempek banner atas dan linkkan ke entri ni
4. Dlm entri korang gak, korang kne buat satu review ringkas tentang blog pakjoe. Kalau boleh bgtau kelebihan dan kekurangan blog pakjoe. Tak perlu berjela-jela.
5. Kemudian komen link entri korang tu kat entri ni 
tekan sini






ada kejutan juga, blog-blog yang menyebarkan segmen ini dan membuat liputan atau entry terbaek jugak akan menerima tekan sini follower dari pakjoe dan rakan-rakan blog yg lain , tak salahkan membantu blogger lain, hari ini  kita bantu dorang esok lusa, dorang bantu kita insyaallah :p





Tutup segmen ini ,ahad kul 12.00 tgh mlm.. Selepas itu senarai nama akan dinaikkan .  Sementara tu , korang bolehlah blogwalking untuk mencari kenalan baru .. okeh ?
Terima kasih ..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

1 00 dh komen korong bla lg nk komen:

~Nana BamBam~ said...

nti syaa join..hehehehe..