20
Komen

SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER

Assalamualaikum ..


Segmen kembali lagi...jom bersegmen ! Tapi kali ni pakjoe nak buat segmen ni lain sikit...pakjoe nak buat satu segmen untuk berkenalan,dengan rakan blogger...
pakjoe akan pecahkan kepada beberapa kumpulan peserta yang join segmen ni. Bergantung berapa ramai yang join segmen ni nanti tekan sini. Lepas dah keluar senarai kumpulan tu, korang bolehlah buat entri bagi mempromosikan sesama blogger nanti.


So, kalau semua saling mempromosi sesama blogger. InsyaAllah semua akan dapat faedahnya. Okey!



  1. Buat satu entri. Masukkan header pakjoe di atas ni dan linkkan ke sini.
  2. Tajuk entri "SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER".
  3. Dah siap, tinggalkan link entri tu di kotak komen bawah ni.
banyak orang tanya pakjoe banyak kali buat segmen x ada hadiah ke???
hadiah 2 tengok sini


ada kejutan juga, blog-blog yang menyebarkan segmen ini dan membuat liputan atau entry terbaek jugak akan menerima follower dari pakjoe dan rakan-rakan blog yg lain , tak salahkan membantu blogger lain, hari ini  kita bantu dorang esok lusa, dorang bantu kita insyaallah :p





Tutup segmen ini ,ahad kul 12.00 tgh mlm.. Selepas itu senarai nama akan dinaikkan .  Sementara tu , korang bolehlah blogwalking untuk mencari kenalan baru .. okeh ?
Terima kasih ..


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

20 00 dh komen korong bla lg nk komen:

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

join pakjoe..
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

Eena Arrina said...

asyik2 segmen je blog pakjoe :) aiyaaaa~

Aiisyah Gazali said...

join ;)

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

♥ aeryn ♥ said...

join..

http://aerynreen.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

QASEHNYA RANIA said...

nanti pu3 join yer pakjoe..

jomjojn ni pu3 tag pakjoe.nti letak qasehnya rania sebagai referral yer .10q

http://lobaksusue.blogspot.com/2011/12/end-year-random-giveaway.html

Yatie Awang said...

akak belum boleh join ni, bizy sikit sekarang..

Miss BaNu said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

Nia Ain said...

http://aindotain.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN said...

join jugak

http://diskusisiber.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

nurul ezzatie zulkarnain said...

http://contestsesajer.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

syikin | kikin | said...

salam. hi ? saya budak baru yang nak join contest ni. hopefully ada yang sudi tunjuk ajar.
Link kita >> kehidupanakudiduniawi.blogspot.com..
#peace ^^,

Fendy said...

mcm menarik...errmmmm

Nurkhaliesah said...

join!

http://khaliesahleesa.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

Cik Amy said...

joinn :)

http://ecikamer.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

IzzatiAben said...

saya join ! http://izzati-aben.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

BilaSiComelMenaip said...

http://bilasicomelmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesame-blogger.html

ira. said...

join ,

http://1234rawrs.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

Cik Nurul said...

rajennye pakjoe buat segmen.. mud xdtg lg ni.. lama sgt cuti bw.. huhu

Cik Eiyza Comelotea said...

done

http://dakbluer.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html

Azza Afdzal said...

Join

http://azzafdzal.blogspot.com/2011/12/segmen-promosi-sesama-blogger.html