1
Komen

Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!

Assalammualaikum...Tengah hari yang syahdu..perut dah kekenyangan nih...mate mula berat macam ader anak gajah bergayut kat mate nih (pergh...pembohongan yang sangat ketara terlihat di situ yer) .....jadi, sebelum tertidur kat ats bumbung rumah baek cuci mate jap ngan wat exercise blogwalking.....Jalan punye jalan....punye jalan....Tetibe...Nampak segmen menarik dari nabila medan yang macho ini....Memang ar terbeliak bijik mate yang tadinye kuyu sekuyu ikan puyu...hihihi...


Dah lama tak join segmen u olls~ Ketandusan idea nak buat entry join lar segmen kann~ heheheheh.. sesambil tambah kenalan blogger.. kan kan kan?



Syaratnya senang! Kalau korang rasa korang komited leh ar join! hehe


Cara untuk sertai segmen ini :
1.Follow this blog.
2.Buat Entri :
-Tajuk entri "Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!".
-Letak Banner dalam entri dan link kan ke sini.
-Tag 2 Orang Rakan dan Pasti kan mereka tahu!.
-Publishkan entri tersebut.
-Tarikh Tutup 30/12/2011 jam 2petang!
3.Letak LINK ENTRI di bahagian komen ini.
contoh :
-http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-up-traffik-sempena-akhir-tahun.html (BETUL!)
-http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/ (SALAH!)

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

1 00 dh komen korong bla lg nk komen:

cheeze maz said...

Salam ziarah & kenal lagi.

Jemput menyertai GA Cheeze Maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html. Berpeluang mendapat serbuk cheese.