9
Komen

segment : strawberry maneh


hyee semua...
memandangkan cuti2 nih..
pakjoe mengisi masa lapang dengan join contest/GA/segment lah kan..
dari goyang kaki dok saja kann...
 kali ni pakjoe nak join segment yang di buat oleh kawan baik pakjoe iaitu

Cik Sha




Kalo korang nak jointekan nie..syarat dia pon simple jer..dia tanya azam tahun 2012..ermm apa ek azam pakjoe?korang tawu??HAHA 

Okeh pakjoe nak kongsi sikit la azam pakjoe..

  • First of all pakjoe nak jadi anak yang baik buat mak ayah pakjoe..adek yangmaintain comel buat abang-abang dan kakak-kakak pakjoe dann Acu yang penyayang buat anak-anak buah tersayang. :) *tolong jangan muntah yer kawan2 HAHA*
  • second,sebagai pelajar of coz la aku nak lakukan yang lebih baik dalam pelajaran aku kan..pakjoe nak lebih baik dari tahun-tahun sebelum nie.
  • Third,hope blog nie akan terus maju dan mendapat ramai follower dan dapat kawan baru melalui follower tuh hee~ *macam beso jer impian nie huu*
  • Fourth,setakat tu jer la yang aku boleh kongsi dengan korang.
So cik adek-cik adek yang bertuah ialahh..



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

9 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

thanks p.joe join segment sha :)

azam yang first tu, alala suweet nye. haha

cerita best said...

wc
azm kita mmg sweet pun hahahah

syieda_syaada said...

yoo pak joe!!entry tu mcm kenal ja..nak kata kebetulan sama macam tak logik la kan..tapi memang tak logik pon..so kalo nak copy paste pon agak2 la..kalo gamak malas nak taip tak payah la masuk tak dak paksaan pon kan tuk masuk segment tu..

tapi kalo nak copy juga pon be creative la..nie tak copy sebijik2 apa yang orang lain tulis..sgt2 annoying oke..

ok la saya just bg teguran tak dak niat nak cari gaduh or what..sorry if my word too harsh.. :)

Nurrul said...

semoga semua azam 2012 kamu tercapai ! usaha yang penting ! :)

Jom tengok azaM Nurrul pulak ! :
http://youismysoul.blogspot.com/2011/12/segmen-strawberry-maneh.html

CIK BAM said...

hye pak joe.. dtg melawat dari segmen yg sama...

wahhh pak joe dgan cik sha kawan baik eh? since bila? cik sha xpenah plak cita kat cik bam.. :))

eh eh.. baru cik bam perasan, ayat pmbukaan kita kat ats lebih kurang laa.. sehati sejiwa la kita .. kalo ta caya meh tgk skali lagi blog cik bam http://jomkitabebel.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

cerita best said...

pakjoe minta mf sgt2 sbb copy entry blog nie....apa2 pun pakjoe nk bg tau sebelum pakjoe p pahang pakjoe ada bg blog pakjoe dekat adk angkat pakjoe...pakjoe suruh dya update blog pakjoe...pakjoe x tau lak dya join segmen n copy entry blog nie pa2 pun pakjoe minta mf sgt2 lak syieda

9n0L4 said...

baru nak ckp, same dgn bam bam. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segment-strawberry-maneh.html

miss chillax said...

hi! dtg jalan2 sini :D

miss chillax said...

same segment

http://misschillax.blogspot.com/2011/12/segmen-strawberry-maneh.html