6
Komen

Blog Adinda Evans Keluar Surat Khabar?


Apa khabaq? Harap-harap baikla no... Hari ni da cita panas.... Akhirnya... Blog yang akhir-akhir ni panas...
Adinda Evans atau terkenal dengan nama timangan Daten Milano kat Facebook keluar jugak surat khabar... Ni semua gara-gara penulisan dia tentang status kedaraan dia tu... Tak percaya korang cuba tengok sini ataupun korang boleh beli Harian Metro dan belek mukasurat 27... Huhuhu... Kalau budak tu tak malu lagi tak tau la nak cakap apa... Kalau aku delete blog terus... Tapi, aku tak puas hati betoila... Sejak 2 hari ni blog dia panas betoi... Cepat gila orang follow blog dia... Setakat ni dah  1.8K dah tu... Potong aku la plak budak ni... Huhuhuhu... Nak tau sebab apa budak ni panas n hot sangat la ni... Tengokla bawah ni...

Gambar Adinda Evans






Post Entri Tiada Dara Blog Adinda Evans






Keratan Akhbar Harian Metro 4 Jun 2011 Pasal Blog Adinda Evans






p/s : Jeles aku dia masuk surat khabar... Huhuhuhu... Nak masuk gak... Tapi, dengan cara yang baik....

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

6 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Munnafendy said...

eyyy malu la kalau famous sbb bodo cmni.. =.=*

Nur Aisyah said...

dah lama keluar lah pakjoe :D

.: mama lynn :. said...

uurrmmm ntahlah..

::CIK LYNN:: said...

seksinya...huhu...dia dh dlete, pak joe...
moga dia dbri ptunjuk ntk brubah...syg umo mda lg...huhu

Ahmad Haziq Azlan said...

betul ke link tu?
awat blog tu kosong?
kupu2 merah.
folower pon 170 je

~Nana BamBam~ said...

Inilah budak x tahu malu...berani mati betul kenyataan die tuh..