11
Komen

Ruang Iklan PERCUMA!!! Selama Seminggu










Assalamualaikum semua..

Semalam pakjoe tidur sangat lewat, hampir 4 pagi baru pakjoe melelapkan mata. Maka pakjoe yang takleh tidor telah dapat idea bernas. Hewheww…

SHARING IS CARING kan.. So, pakjoe nak share dengan korang ruang iklan PERCUMA kat atas 2 Wuahhhh saborr.. sabor… Sila baca entry ini dari huru pertama yang di taip hingga huruf terakhir! Kahkahkah.



DETAIL IKLAN :
  • Digalakkan guna banner sendiri (kalau ada).
  • Saiz 125 x 125
  • Blog akan diiklankan selama seminggu kt atas.
  • Sememangnya PERCUMA, takde hidden charge ke ape.. Okayh?

SYARAT-SYARAT UNTUK DAPAT PENGIKLANAN FREE SELAMA SEMINGGU UNTUK MINGGU PERTAMA(4/1/2012)SELEPAS 2 PAKJOE BUAT IKLAN FREE UNTUK 3 HARI SAHAJA  JOM KITA TGK SYARAT2
  • Terbuka untuk semua blog / website biasa. (Bukan blogshop)
  • Bagi yang ada banner sendiri akan diutamakan, tapi siapa cepat dia dapat.
  • Kalau takde banner blog, pakjoe buat kan lah satu.macam dekat atas 2  Tapi tak lawa la yer, sebab pakjoe tak pandai design hehehe 
  •  lagi 1 kalau nk letak iklan...korang ambil link banner korang macam pakjoe tunjuk 2  lepas 2 letak dekat komen pakjoe tau jgn lupa hahaha





kalau boleh letak banner pakjoe 
dekat blog korang sekali
hehehe nak promot sikit
yang nue



Haaa amacam okay tak tawaran pakjoe? Maklumlah, blog pakjoe cikai aje, takde follower berpuluh ribu, takde trafik mencanak pecah rekod Nuffnang. Takde.. sume tu tarak! Kahkahkah.TEKAN SINI JAP

iklan nie pakjoe buat 
 

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

11 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Ahmad Haziq Azlan said...

dah folo sini....no 2342........
iklan apakah ini

Ahmad Haziq Azlan said...

kotak iklan atas tu ke?kenapa link ke latest entri? takleh submit sendiri? ke bagi kat pak joe html, baru pak joe yang bubuh?

Ahmad Haziq Azlan said...

http://1.bp.blogspot.com/-mfBTBCjC_KY/Tg19Y6_4OYI/AAAAAAAAAKE/Caw9Vv0cZKY/s1600/MyBannerMaker_Banner.gif


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/




macam ni boleh?
hehehehe

Muaz Faris said...

nakk jugak..

http://muazfaris.com


kalo referral meberasang kan.. saya akan letak kat review kat blog syaa plak ye

Yatie Awang said...

wah..bestnya pak joe..akak nak letak jugalah..kena cek dulu baner ada tak..
Kisah sedih: JUBAH UNTUK IBU

Yatie Awang said...

ala...tak delah baner saiz ni..pak joe je lah tolong letakkan..
http://segalanyadisni2.blogspot.com hahaa

eddy syrol said...

pakjoe, boleh tak ajarkan saya camne nak letak iklan mcm ni kat blog? saya nak lah... kalau sudi beri bantuan, plissss inbox me at FB, ada kat side bar or email ke eddy86bloke@gmail.com ok.. thx (~_~)

Gadis Tulip said...

Nad nak jugak....

banner : http://i.imgur.com/1bDqG.gif
blog : http://pure-milky.blogspot.com/


Blh ke??...

cerita best said...

eddy syrol said...
boleh aja

!Misz Nadea! said...

trima kaseh flow sy newbie ni :)

cerita best said...

kkk wc...tq gak follow pakjoe