10
Komen

Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik

Assalammualaikum...Pagi-pagi yang syahdu..perut dah kekenyangan nih...mate mula berat macam ader anak gajah bergayut kat mate nih (pergh...pembohongan yang sangat ketara terlihat di situ yer) .....jadi, sebelum tertidur kat ats bumbung rumah baek cuci mate jap ngan wat exercise blogwalking.....Jalan punye jalan....punye jalan....Tetibe...Nampak segmen menarik dari tekan sini yang macho ini....Memang ar terbeliak bijik mate yang tadinye kuyu sekuyu ikan puyu...hihihi...


Dah lama tak join segmen u olls~ Ketandusan idea nak buat entry join lar segmen kann~ heheheheh.. sesambil tambah kenalan blogger.. kan kan kan?




Syaratnya senang! Kalau korang rasa korang komited leh ar join! hehe


Cara untuk sertai segmen ini :


1. Follow Blog Mr. E'raz Fadli [ Wajib ]

2. Like Page Mr. E'raz Fadli at Blog [ Wajib ]

3. Buat Entri : [ Wajib ]
-Tajuk entri "Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]".
-Letak Banner dalam entri dan link kan ke http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html.

4. Tag 3 Orang Rakan dan Pastikan mereka tahu. [ Wajib ]

5. Publishkan entri tersebut. [ Wajib ]

6. Letak LINK ENTRI di bahagian komen ini. [ Wajib ]
Contoh :
http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html
(BETUL!)

-Tarikh Tutup 17 Januari 2011 Jam 12 Malam!

Kepada semua yang join, Mr. Eraz Fadli akan senaraikan di Sticky Post selama seminggu dan akan membuat Special Bloglist selama sebulan.Hadiah misteri akan menjadi milik Top 3 Referrel tertinggi.tekan sini.!!

pakjoe nk tag dekat rakan blog pakjoe sebab diorang nie 
suka sgt komen dekat  blog pakjoe sebab 2 le pakjoe suka hahahah..pa2 pun diorang nie memang sempoiiiiiiii le
sila le follow diorang klo orang x cya
 Yatie Awang
::CIK LYNN::
~Nana BamBam~
pakjoe x lupa gak dekat rakan2 blog pakjoe
yang lain...sebab tuan segmen nie minta 3 tag je klo dya minta 1000 tag pakjoe akn bubuh link blog korang hahhaha

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

10 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Munnafendy said...

hmboih rajin....den dah lamo xjoin sgmen.. =)

Mr. E'raz Fadli said...

PakJoe, thanx sb join.. sudi2 la promote kt kwn2..

::CIK LYNN:: said...

insyaAllah...ada msa cik lynn join...=)

Yatie Awang said...

menarik segmen ni, tapi masalahnya butan follow akak bermasalah, tak tahu dah nak buat macam mana..tak boleh log masuk, yang marahnya nak follow blog org tak boleh, pakjoe boleh selesaikan masalah akak...
dah lama masalahnya..teman2 yang lain pun tak dapat bantu

~Nana BamBam~ said...

thanks pakjoe.. :)

cerita best said...

kkkkk semua sama

kewchik said...

Hai , Saya dari segmen yg sme . Datang nak terjah blog awak // Harap folo sy balek yea .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Azza Afdzal said...

kita kumpulan sama :)

cerita best said...

kkk semua pakjoe dh follow dh tq sbb terjah blog pakjoe

Mr. E'raz Fadli said...

Kembali muncul di entri ini.. Jenguk rakan-rakan yang sudi join 1st segmen dulu.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/