8
Komen

(PANAS)Koleksi Gambar Seksi Miera Liyana dengan Kekasih.(BOYFRIEND)



hihi assalamualaikum dan salam sejahtera ok! hari ini PAKJOE ingin kongsikan gambar
panas miera liyana dengan kekasih nya Lash.
tengok gambar miera liyana di atas comel dan cantik nampak anggun dan ayu.!
ini masa tidak popular la katakan.

cuba lihat gambar yang ni pulak..camne?
masih ayu ke miera liyana anda lihat?

tengok yang ni terus stim kan?
gambar stim miera liyana ni..haha!
membuatkan lelaki stim tapi bukan aku
sebab aku benci dengan perempuan ni.

ni plak gambar aksi panas miera liyana dengan kekasihnya lash..
huhu aq rasa perempuan ni! dah KENE!!!ROSAK.

nampak je ayu tapi batang KAYU!!!
shit!

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

8 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Nana Farzana said...

dear, u sebarkan aib org. u tanggung jgk dosa die dedahkan aurat ni taw?hmm, just advising. :)

Bo the Nerd said...

Gambar atas sekali tu dengan yang seksi tu salah orang adik. Atas sekali tu Liyana Fizi, penyanyi Indie. Yang seksi tu, Miera Liyana.

Nasib baik Liyana Fizi tu sporting orangnya dan hanya gelak aje lepas saya inform dia.

Yuu Hidayu said...

Tak baik sebar kan aib orang...

cikgumanstation said...

betul jugak kata nana

Helmy bin Razani said...

owh artis...nasib la aku jenis xskaki dunia artis,make own story lg bgus dari aib owg..

QasehnyaRania said...

sapa dia nih..tak kenal pon...
pok joe jom join GA ni/..hadiah dia best kalau menang blh bagi kat si dia ..join tau..tarikh tutup 29/02/2012

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

The-only-syafiqahosman said...

Sorry, gambar first tu bukan miera liyana eh. yg tu liyana fizi

The-only-syafiqahosman said...

Maaf ye, gmbr first tu liyana fizi bukan miera liyana