1
Komen

Revolusi BERUK !

Beruk-beruk kini semakin maju setanding dengan arus teknologi masa kini, berikut adalah beruk-beruk yang telah melalui beberapa pahit getir untuk mencapai tahapnya sekarang, sila baca laporan dari saya...

1.Beruk Of PUNK, Sekumpulan beruk yang sangat buruk perangai tabiatnya sama macam diri mereka yang sangat busuk lagi teruk. Beruk-beruk spesis ini kini dilaporkan semakin maju, bukan macam beruk-beruk dihutan, mereka sentiasa melepak dibandar-bandar iaitu ditempat-tempat sampah dengan perangai yang sangat buruk macam beruk serta rupa yang semakin teruk.




2.Skin BERUK Head, spesis ni agak berbeza dengan beruk-beruk yang lain kerana mereka gemar membotakkan kepala mereka, mungkin sebab banyak sangat kutu-kutu yang merayap dikepala. Beruk spesis ni dikatakan menjadi musuh kepada BERUK of PUNK, dan kerap bergaduh sesama sendiri, asal jumpa je gaduh, asal jumpa je gaduh, memang dah macam beruk sebab mereka memang teruk.


3.The RAPdog of BERUK Hot Hit, Oh,mungkin ada kesilapan disini kerana beruk ini adalah spesis KING KONG atau GORILLA yang mempunyai bilangan yang amat besar di serata dunia ! Ya, beruk-beruk ini telah melalui revolusi yang sangat luar biasa kerana mampu menyampaikan mesej-mesej dan kutuk-mengutuk mereka melalui muzik berbentuk RAP yang kini semakin popular. Dengan pelbagai aksesori sana sini, gaya yang pelik, percakapan dan tarian beruk mereka mampu mengatasi beruk-beruk antarabangsa. Sungguh menakjubkan...


4.Che BERUK Marijuana Ganja, Spesis ini satu-satunya beruk yang mempunyai cita-cita kerana daya imaginasi mereka yang sangat tinggi iaitu dengan melalokkan diri dan men-stimkan minda mereka dengan pebagai jenis mak nenek dadah dan ganja. Mereka jugalah dalang iaitu pembekal dan pengedar kepada spesis-spesis beruk yang lain.


5.EMOnasional Of BERUK, Dalam banyak-banyak beruk, beruk ini dikatakan mempunyai perasaan yang sangat mendalam, dengan imej yang tersendiri yang sangat pelik dan teruk lagi buruk serupa macam beruk tetapi mereka tetap merasakan diri mereka cool dan bergaya macam shetan...



6.BERUKBand, Identiti spesis ini terpaksa dirahsiakan kerana terdapat bermacam-macam jenis spesis serta mengandungi pelbagai unsur termasuklah 18SG dan 18SX, tapi spesis ni kadang-kadang je hebat dan selalunya sangat hampeh, kerana gerak gerinya yang terlalu lemau dan lembab macam siput gajah... 




Budaya beruk-beruk BARAT kini semakin berleluasa dan mendapat sambutan diseluruh dunia, tak terkecuali juga negara MALAYSIA, sebagai Rakyat Malaysia, janganlah kita lupa BUDAYA dan ADAT . Tak perlu nak ikut dan puja budaya-budaya luar yang dah terang-terang sangat hampeh dan buruk macam beruk-beruk diatas kecuali yang no6.
Sekian laporan dari saya, kita kembali ke Sri Pentas...
SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

1 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Yatie Awang said...

hehehe...sib baik ada yg no 6 tu...lembab2 pun orang cari juga