1
Komen

Adakah anda wanita kelas bawahan??

gambar Sekadar hiasan

haa... ini isu hot untuk post kali ini setelah sekian lama menyepi.. hehehehe


Korang kena baca ciri- ciri ni ni kalau nak tahu korang ni jatuh ke dalam kategori perempuan murahan atau tak..

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril
2. Anda pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..
3. Snap gambar dari atas, buat duck face & Anda upload kat Facebook..kalau 1 album nama Anda, dalam tu semua muka itik Anda.
4. Anda rasa comel bila Anda type message ‘ewww..jum lepak..busyan lorh…umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T’
5. Anda kerek bila Anda makan kat fastfood ngan member-member Anda..Anda snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..
6. Anda pakai baju nampak lurah dada Anda pegi jalan-jalan kat bandar..Anda seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook ‘nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh’
7. Peluk laki or balak Anda dekat public or shopping complex..
8. Anda pakai tudung tapi Anda pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape punggung Anda yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit ‘celapong’ (celah ponggong a.k.a pungkoq)
9. Bila Anda tulis kat facebook yang Anda tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak Anda tak tulis sekali ‘kitew tengah berak..syuke syuke ^__^’
10. Anda saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye Anda ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..
11. Nyampah tahu tak kalau Anda tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak Anda..balak Anda nyampah ok..bukan suka pun
12. Sikit-sikit Anda ngadu kat member-member Anda yang Anda ada stalker kat kelas, kat office..konon Anda tak tahu nak buat ape..
13. Anda bisik-bisik ngan member Anda yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang.
15. Bila Anda lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, Anda tak pulak nak tegur member Anda yang pakai tudung serabai plus muka berminyak ‘she’s not my friends..please lah’
16. Anda tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan Anda sambil buat muka seposen.
17. Anda order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu Anda cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..
18. Anda tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan Anda kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?
19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih….bukan main sandar-sandar, peluk-peluk,baik tak payah pakai tu semua..
20. Anda cerewet..kena buat semua benda macam Anda nak..kalau tak sama macam Anda nak, Anda angin, Anda merajuk, Anda marah..cuba kalau Anda buat kerja yang orang cerewet macam Anda..muncung je mulut Anda
21. Anda merajuk ngan mak Anda, Anda merajuk ngan bapak Anda, pakwe pun buat taek ngan Anda..Anda ngamok, marah, benci & merajuk..last-last Anda decide Anda bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..
22. Lepak ngan sekutu gediks Anda ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like ‘eww she dont have style..yucks’ alahaii
23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..
24. Pakai baju sikit lagi nak nampak p***ng..lengan himpit dada bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu… buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk neraka
25. Anda buat facebook ni macam medan memperagakan diri..Anda upload beribu ribu gamba muka Anda je sampai 10 album.. bila ade org puji Anda jawab ‘ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew’ nyampah siot.

Disedut dari Facebook..sekadar berkongsi.
Maaf ada penggunaan ayat yang kurang sesuai
SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

1 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Amalina Amira said...

pak joe , no 14 takde , tapi pape pon , post yang ni best , hahaha i likeeeee