13
Komen

Biar Betul! Baby Stroller Terpantas Di Dunia (8 Foto)


Biar Betul! Baby Stroller Terpantas Di Dunia (8 Foto) | Baby stroller merupakan antara alat yang biasa digunakan oleh si ibu dan bapa yang mempunyai anak kecil. Namun tahukah anda, terdapat  pereka British yang dikenali sebagai Colin Furze telah mencipta sesuatu yang luar biasabagi anaknya yang baru berusia sebulan. Sesuatu yang tidak pernah difikir oleh seorang ibubapa kepada anaknya. Dengan menggunakan 3 roda utama dengan enjin 125cc, baby stroller nie boleh mencapai kelajuan 50 mph. Jika anda seorang ibu bapa, sanggupkah untuk menggunakan baby stroller ini? Jom lihat gambar di bawah ini.
Melayukini.net - Memanglah terpantas di dunia, tetapi menjadi baby stroller laju boleh menyebabkan berlakunya kemalangan yang tidak diduga. Baby stroller bukan dicipta semata-mata untuk disorong laju, akan tetapi sekadar membawa jalan bersiar-siar atau mengunjugi pasar raya. Jika baby stroller tidak stabil, ia terdedah kepada bahaya sebenarnya.

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

13 00 dh komen korong bla lg nk komen:

timm_bill said...

bagus rekaciptanya walaupun bahaya..

hazwan hairy said...

hahaha mmg lah terpantas...

Farid Omar said...

lepas ni ramai la kaum ibu racing petang2 di taman rekreasi..

cerita best said...

heheh kalo pakjoe pun race hahahhaha

Cik Nur said...

seriau tgk haih..!

terima kaseh sedi singgah blog nur.. :)

nur nak follow sini, rupanya dah follow dah sebelum ni.. :)

Blog PakJoe pun menarik.. :)

cerita best said...

hehehe xpa la x follw pun x pa...pakjoe bkn nk sgt follower byk2 nie yg joe nk pembaca setia blog pakjoe hehehe

Amir Aiman Akashah said...

rasa2 mahai dak rega dia?

Jaja Sutera said...

jaja dah follow sini balik !! :)
peerghhh..dasyat giler baby stroller nie..xsnggup nk guna

ayut said...

mmg pantas..tp bwak baby je kot..nk laju2 g mane yer...hahaha

Dkna Abza said...

tak elok untuk baby...boleh gegar kepala baby kalau laju sangat :)

Mieya Atiera said...

Macam2 kerenah. kecik-kecik dah diajar untuk bergerak laju. Besar nanti jadi Mat rempit agaknya.

✿Lady Ainaa✿ said...

canggih gila.... perghhh..

zulhilmi tempoyak said...

kalau bapaknya terlepas gimana ong..