28
Komen

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas



Assalammualaikum...Tengah hari yang syahdu..perut dah kekenyangan nih...mate mula berat macam ader anak gajah bergayut kat mate nih (pergh...pembohongan yang sangat ketara terlihat di situ yer) .....jadi, sebelum tertidur kat ats bumbung rumah baek cuci mate jap ngan wat exercise blogwalking.....Jalan punye jalan....punye jalan....Tetibe...Nampak segmen menarik dari blogger yang cun ini....Memang ar terbeliak bijik mate yang tadinye kuyu sekuyu ikan puyu...hihihi...







Cara Join:
  1. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas
  2. Copy paste Banner SMART tu dalam entry korang..
  3. Letak jumlah follower korang sekarang 
  4. Letakkan link fanpage korang sekali kalau korang nak promote fanpage korang, kalau tak nak tak pe..(kalau nak promote fanpage, lagi bagus kalau letak button like kat dalam entry, kalau letak link pun boleh)
  5. Tinggalkan link entry korang kat entry ni.. 



hehehe sikit je followersini



-Jumlah bilangan folowers-2784

so yg ni je laa,,,
bgi sesapa yg nk join 2 cpat,,!
pakjoe nak tag pada blogger yg selalu terjah blog pakjoe je
tapi siapa ye  
hah dh ingat dah
kalo nk ditag selalu le masuk dan komen pakjoe akan ambil le



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

28 00 dh komen korong bla lg nk komen:

timm_bill said...

rajinnye pak joe bersegmen..eih2,,

Pelangi Senja said...

dengan segala hormatnya menjemput pak joe untuk join segmen ne :D
hehe
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

Suara Hati said...

selamat bersegmen :)

miss QuE said...

time kasih pakjoe! que otw nak oin segmen nie..hehe..
banyak betol folower pakjoe..

Mohd Noor Shawal said...

Thanks join!!!

Jom BW peserta lain.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

Karukord Jagau's said...

slmt bersegman :)

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmenjom-tingkatkan-follower-sampai.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

wana wazm said...

hai,tag di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/10/contest-blog-cun-melecun-by-ika-dan-ayu.html

wana wazm said...

hai,tag di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/10/contest-blog-cun-melecun-by-ika-dan-ayu.html

ms.antz said...

lama tak join segment/ga etc ni... kesibukan yang amat... selamat menambah follower...

http://www.zahidahwahid.com/

Hatoru Bisco said...

dari segmen yg sama :) done follow u :D follow me back :D
http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

#2797

Ana Farhana said...

lama tak join segmen! hehe

dwaty said...

Singgah sini sambil tengok bola... Hehehe

Sharifah Husna :) said...

Assalamualaikum , Jalan-jalan .. Follow kamu , Follow balek erk :) Sama-sama tingkatkan Followers kawan-kawan . hehe

http://youaremykey.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html folo me back. :)

Are-name said...

Salam, saya dari segmen yg sama..dah join. Jom terjah balik sepantas kilat weeeee :D


http://rusukiri.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Sh Hily said...

Hye..ifa singgah dari segmen yg sama..dah follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..slm perkenalan..:))

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Maya said...

dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan :D

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

nurhamiza shuhada said...

walking dari segmen yang sama, dah follow :)
http://amijacuwada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

•*¨`*•IntanNadia•*¨`*• said...

Salam, done follow u.. :)

singgah jom :

http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

cik sweety said...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

jum folo saya plak:)
thanks ya. heee

Insyirah said...

insyrah datang dari segmen sama
insyirah dah follow
jemputlah follow balik ya...:)

http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.htm

Abdul Hafiz said...

Salam

Datang dari segmen yang sama. Disini dh difollow.
Follow yang disana juga ya. >>>> http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Ain Dzaya said...

jejak sini 3106
bukti join : Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

entri terbaru :
"Preloved Dress To Let Go"

amercorner.com said...

hye.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

first datang nak follow blog ni.
dari segment yang sama
bukti check follower box .
id : amerjaya :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

oh ya. sebagai sahabat blogger.
amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
berlangsung kat blog amer.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Mar Maria said...

Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

JOM FOLLOW SAYA...

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_18.html

Dari segmen sama. Done follow sini, follow balik yeee :D