10
Komen

FACEBOOK : Baca dulu baru komen



Majoriti blogger gemar ping atau promosi entri terkininya di FACEBOOK.. kan ? Mudah jer .. lagi pon ramai pembaca kat sana..kan kan ?
Tapi yang menyedihkan ialah , ada yang gemar komen tanpa membacanya terlebih dahulu.. Atau tak tau pun adalah artikal di blog ? Pandang positif. OK , mereka tak tau. Hehe..
Namun bagi mereka yang tahu itu adalah artikal dari blog , maka janganlah meninggalkan komen tanpa membacanya terlebih dahulu.. Nanti malu sendiri jer ..
Kalau nak komen sekali pon , gunakanlah bahasa yang lembut . Nak sinis , boleh tapi gunakan akal. Setiap komen adalah mencerminkan pemikiran anda ! Jadi janganlah membuka pekung anda sendiri !tekan sini



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

10 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Mimie Najib said...

betul tu..

Dayah Danisha said...

blurr sekejap -_-

Hatimi Tahirruddin said...

hihi...nak komen tapi malas nak klik link blog...tu yg jadi camtu...

fifie said...

Pernah sekali fie ping entry di FB dan salah seorang kawan fie di FB komen entah apa apa tak related pun dengan isi. Fie agak dia baca tajuk then terus assume sendiri.

D i n said...

betul tu baca biar kasi habis dulu tapi kalau panjang din skip setengah haha :D

Dunia Wilma said...

Setuju 100% PakJoe ^_^

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

betul tu,,baik bace dulu bru leh komen kan =)

cerita best said...

@Dayah Danisha hehehe npa brrrr

cerita best said...

@D i n hahaha x pa

Si Matatajam said...

Setuju.....