5
Komen

Mesti nak terberak tu



Kat Hentian Taiping ..


"Mak aih ... Bagi lampu besar kat aku ! Ni dah had maksima ni .. Takpe la.. beralah .."

Zasss.. signal aku bagi .. Lagi dia himpit kereta aku .. Mak oihhh.. kurang ajar tul kereta ni..

Terus aku batalkan signal dan memecut laju.. Dan dia masih di belakang aku .. Padan mukaaa..

Dia himpit , aku main brek .. Sapa suruh !! Haaa.. mesti berasap bontot tuuu .. Sabarrr laaa skitt ..

Lepas dia bg berkali kali lampu besar , br aku bg dia lalu.. Tapi tak sempat aku masuk lane kiri , dia potong dah !

Pk positif .. mesti bini dia nak terberanak dah atau dia dah terkincit dalam seluar !

Nampak dia masuk singgah RNR G.Semanggol .. Elok pulak cara dia .. Tapi macam aku kata , pk positif ... Dia nak berak sangat dah tu .. 

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

5 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Sue PeLik said...

bagusnyaaa pak joe sentiasa positif kalau saya. hadeh. hampeh laaaa jadinyaaa huhuhu

||Sis aLeaSaRa|| said...

owh sy mmg geram sgt kalau sy bw kereta,then ada kereta follow rapat di belakang,saya bg signal kiri supaya bg dia potong,tak gak ptg!hampeh bin hampas tul!rupa2nya alahai just nk msk simpang ke kedai/rumah dia tepi jalan je pun!

kalau kat highway pun sama,sy selalu positif mgkn dorg nk terberak ke,atau nk kejar solat sbb dh nk habis waktu ke dll.

fifie said...

Kalau fikir positif kurang sikit rasa sakit hati tu ye dak. Huhu

HeNRieTTa JoSe said...

Hmmm....mcm mcm kan manusia nie....

Ratu Hatiku said...

hahaha... saya je statement yg selalu sya bg bila org bwk kete laju2...