3
Komen

Terlupa ke tips untuk berjaya memikat pembaca blog ?




image


Alhamdulillah .. sampai dah Kok Lanas .. Depan kem Desa Pahlawan rumah makcik pakjoe .. Hehe.. Ada yang bertanya  tadi  kat mana rumah makcik pakjoe ni .…

Haa , ada yang pelik tadi .. pakjoe dalam perjalananan balik ke kampung pon sempat update blog ! Buat yang tak tau , nasib baik pakjoe yang drive ! Kalau tak sahih mahu 20 entri aku update tadi ! Haaa…

Sebenarnya , pakjoe lagi suka update bila kat luar ..Kalau kat rumah , pakjoe rasa terkongkong .. hehee.. Nama pon log ! Maka pakjoe log kan apa saja yang patut pakjoe logkan .. Takat nak g disko pon nak log , melampau la tu kan !

Benda yang bagus , kita kongsi.. Yang tak elok , antara kita dengan Allah.. Sendiri jawab !

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Tasneem said...

hye. tasnim singgah jap. hehe betul. nak tulis entry sure kena sorang sorang baru feel ^^

BUNDA a.k.a KN said...

SALAM UKHUWAH..