2
Komen

cara nak daftar churp churp :)




Korang daftar tak lagi ? Kalau belum , TEKAN SINI dulu ..

Cara - cara nak daftar :

1. Klik Sign In With Facebook
2. Masukkan Email dan Password Facebook korang
3. Tekan ALLOW
4. Lepas tu , korang ikut cara kat bawah ni pulak

I- Authorize With Facebook dulu :

 

II- lepas tu korang kena authorize dengan twitter, kalau tak ada , boleh skip :)


 

III -   korang kena isi maklumat tentang diri korang..yang nie penting..kena isi betul-betul sebab butir-butir korang nie bertujuan untuk diorang proses pembayaran earning korang nanti..


 

IV - Lepas tu , siap  ! Korang just tekan dashboard kat atas tu yer ? :)


5. sekarang boleh lah kalau nak share campaign - campaign korang tu semua :)
  Good Luck ^^

 sapa sapa yang belum daftar boleh daftar kat  ye !TEKAN SINI

credit to : kak lyssa :D


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

2 00 dh komen korong bla lg nk komen:

NOOR FATIN said...

saya dah daftar dah. hehehe lama dah pakai ;p

cerita best said...

pakjoe sja2 ja nk share kowt2 ada org x bt lg ke