7
Komen

Follower Bertuah

Second entry untuk harini. Actually, nak post hari lain tapi tak sabar sebab dah lama nak tulis tentang ni. hahaha. pakjoe nak bagi tau yang pakjoe akan bagi hadiah untuk follower bertuah! Maksudnya? maksudnya sesiapa yang jadi follower pakjoe untuk ke dot dot dot, orang tu akan dapat hadiah! yup! hadiah! Hadiah apa? jeng jeng jeng~


TOPUP RM10

Ahaks! Walaupun follower pakjoe tak mencecah 5000 tapi it's okay. nak bagi jugak hadiah! hehe so, tengok jela nanti siapa yang bertuah. Rasanya lambat lagi kot nak capai follower yang ke dot dot dot tu. hee~ tak pe2, hadiah ni akan pakjoe simpan, bila dah dapat pemenang, pakjoe akan umumkan. wah! bajet ramaila yang nak follow kan? hee~ Hak masing2 la kan nak buat apa pun dekat blog sendiri. Jangan nak mengumpat dibelakang. haip! Allah nampak dan Allah dengar! hee~

Okay, so good luck!

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

7 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Oshin said...

dah lama jadi follower pak joe...ada can x utk menang hihi

Awie Omar said...

SYOK LAK TENGOK ENTRI NI.
HARI INI, AKU CITER PASAL EX-KUCING AKU.
HARAP SUDI LA TENGOK JAP.
http://awieomar.blogspot.com/2011/03/jangan-tinggal-daku.html

Ahmad Haziq Azlan said...

untung la dot dot dot tu dapat topap...

NOOR FATIN said...

ala saya dah follow pakjoe, wuwuw. terlepas la peluang nak dapat num dot dot dot tu :P

!Misz Nadea! said...

dah terlepasss

miz felt luver said...

hehe..sakit jari nak taip sampai 500 perkataan..nice blog..da follow awk..sudi la singgah sini http://www.mizfeltluver.blogspot.com/

cerita best said...

miz felt luver said...kkkk pakjoe follow heheheh


kkkk semua bkn klo dh terleps pakjoe x ambil org dh terlepas pakjoe akn ambil gak