5
Komen

Blog Aku Berwajah Baru






Assalamualaikum and hye fellow readers..

tadaa.. pakjoe menulis dengan semangat yang baru sebab blOg saya berwajah baru. heh~

thanks banyak2 sebab kak lyssasecre la yang bagi toturiol dekat pakjoe (^_^)"

Sejak semalam kalau siapa-siapa yang lawat blog pakjoe, pakjoe dah pon tukar kepada template yang baru. Sebab pakjoe rasa, pakjoe dah bosan dengan template yang lama. Lama jugak pakjoe pakai template tu.

Yang template baru ni pakjoe amik dekat template designer. Baru pakjoe tau yang rupanya kat template designer tu leh tukar-tukar background. Agak jakun di situ. Wakaka.

pakjoe ingat nak buat header jugak, tapi takde idea pulak nak buat camne. pakjoe tak siapa-siapa yang sudi buatkan? hehe.

Komen la sikit template baru pakjoe ni camne. Ok ke tak?


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

5 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Allya Syahirah Riff said...

nice, keep it up :)

Ku Azhar said...

waaaa..pak joe try buat tulisan putih msti bertambah striking...tp cantik2 :)

Farah Musa said...

simple and just nice :3

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Alahai, xpndainye na komen.. Huhu...
Kemas dr dulu.. Cume background da gelap, tulisan tukar terang plak la.. Sbb kesian kt org rabun mcm sy.. :)

Header wat simple mcm sy je.. Tulis name blog je.. Senang.. Hihihi

cerita best said...

tq sebb suki komen blog nie papa pun pakjoe dh follow semua yg komen