22
Komen

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu






Segmen kedua dri akak Lyssa !
segmen ni tutup pada 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! 
kalau nak join tekan je header yg kat atas tu okeyh !


  • Cerita Mengenai Latar Belakang Korang : Okay . Nama pakjoe yg sebenar  mohd irwan b.zaini . Pasal pakjoe guna 'nama pakjoe dlm blog ? Arh , kacau la . pakjoe suka makan makanan yang pedas plush plush times times . Air pulak , pakjoe suka minum air buah-buahan . Sedapp ! pakjoe tinggal dekat atas bumi ~. ! Cita-cita pakjoe nak jadi polis . Haha ! pakjoe ini jenis orang yang suka kenakan orang  , x marah dan yang seumpama dengannya . Cewah !

  • Kenapa Korang Buat Blog ?? : Tujuan utama kenapa pakjoe buat blog ialah ... pakjoe nak jadi orang yang celik IT . Bukan yang buta IT . Ishk ishk . Kalau nak tahu , pakjoe umur 18 tahun dah pandai search Internet . Hebat tak hahaha2 adik pakjoe pun boleh buat haha ?! Yang kedua , boleh kongsi cerita2 pakjoe . Nak maki - maki orang . Tu dulu , sekarang lain . Sekarang , pakjoe nak cari kawan baru . Kawan-kawan pakjoe tu , semua tak sporting . Asyik bukak Pesbuk je. Tak patut ~
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ?? : Orang yang menarik pakjoe dalam dunia blog ialah adk angkat pakjoe sendiri hahaha. pakjoe tengok macam best je dia main-main kod . pakjoe pun, wah ! Boleh jadik hebaqq ni . pakjoe nak join le . pakjoe akan pastikan readers dan followers pakjoe lebih ramai dari dia . Kahkahkah !

Dah ! Menarik tak ? Apa , tak menarik ?! Aku lempang kang . Sebulan korang cakap "Menarik menarik menarik menarik menarik menarik and bla...bla..bla.."

tu je yang pakjoe nak share :D
happy blogging XD


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

22 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Alifah Zahirah said...

Ifa nak balas kunjungan pakjoe ni . Happy blogging ~

Marina said...
This comment has been removed by the author.
Si Sotong Manja said...

saya datang nie pakjoe ~!! extream blog :)) sangat suke . thx sbb sudi singgah & follow blog SM , kite pun dah follow jugak :) :)

Si Sotong Manja said...

saya datang nie pakjoe ~!! extream blog :)) sangat suke . thx sbb sudi singgah & follow blog SM , kite pun dah follow jugak :) :)

Kasih Kita said...

Dari segmen yg sama. Dah follow sini. jgn lupa follow kita pula yer :) TQ
http://duniakecilkuini.blogspot.com/

Marina said...

thanks datang melawat blog marina

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurul nabila bt medan said...

dri segmen sama...bertandang ke sini~

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

singgah sini

fiqah said...

singgah dri segmen yg sama :)

Aleen Sepet :) said...

leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

serbu blog leen jugak ye :)

http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

fieda said...

Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
Happy blogging....

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Puteri Sabrina said...

serbu sini. :) Saya dari segmen Lyssa. terima kasih kerana sudi jenguk http://www.puteri-puterisabrina.co.cc/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

bella ichinary said...

jom singgah sini pule..

http://bellatashi.blogspot.com/

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, dh follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Cik Tyrah said...

walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

c genk bah ne said...

Assalamualaikum…
Hello..
Genk datang sini,dari segmen yang sama ^^
Ada masa datanglah blog genk.Ada segmen tau ^^
Salam perkenalan

Kalau sudi, ada masa terluang..jemputlah join segmen genk
JEMPUT JOIN SEGMEN GENK ^^

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

YNA said...

salam kenal dear :)

happy blogging dear :)

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

ain dzaya said...

WAHAA!!
sweet lA pak joe nie.....
like99!!

laki kedua juin segment...hewhewhew

spechless lar awak...
btw keeping blogging yep!