7
Komen

TIP PERTAMA-LAYOUT/TEMPLATE



Hah, lebih kurang macam ni la muka saya masa baru-baru start blogging.. Ada nampak macam monster tak?


TIP PERTAMA-LAYOUT/TEMPLATE
Dulu, masa pakjoe sendiri pun mula blogging, asyik tukar template/layout je.. Entah, ada je tak kena di mata kan.. Masuk blog orang, nak jugak template macam orang tu.. Tengok blog orang lawa sikit, pakjoe nak jugak macam tu! Sampai satu tahap, blog pakjoe dah nampak macam bapok da..
Ha! Ha! Ha! Ha!
Okay, untuk pengetahuan korang, layout/template juga ada size tersendiri.. So, ada yang berat ada yang ringan la.. Yang paling ringan setakat ni apa yang google sediakan..
Tapi, bila korang dah edit masuk gambar korang, dah jadi hampeh dah..
Macam template pakjoe ni, tengah-tengah la kot.. As long as korang masih dapat load lagi sampai habis dan tak ambil masa lebih 40 saat..
Template yang simple tapi menggunakan flash memang lagi berat dari yang biasa..
So, pakjoe tak galakkan korang gunakan flash template sebab dah la agak berat, menyakitkan mata visitorslagi..
So, yakinlah dengan template anda okay!
"Aku punya blog! Aku punya suka la! Ko peduli apa??"
"Makk aiii.. Marah.. Relax la.. Orang nasihat je pun.."



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

7 00 dh komen korong bla lg nk komen:

miss ana said...

pak joe!!!!!blog saye ok tak!!!komen sikit...ehehe..nak tau jew...lame x nak masuk blog ana????

N A T A S Y A ツ said...

hehe, betul betul betul ^^
kekadang cepat bosan, tu yang asyik nak tukar template yg lebih gempak !

BTW, trime kasih sbb share (:

shy shy cat :) said...

YUPSS :) btul3 ..
ehe .. btw tengs pak joe :)

msredcheesecake said...

template msred ok tak? blog msred berat tak?

=naBieLa sHahRin= said...

btol 2 pak joe..sy pon blogger bru...mcm 2 la sy...hehe..

Qaies de Parfum said...

pak joe...template blog mcm blog sy tuh okeh ker? i mean kalo utk bisnes...huhuuh

Aremeera said...

klau template/layout yg meera gna 2 ok x ???