15
Komen

Tips Yang Sangat Berguna Untuk Blogger Baru!





Assalamualaikum W.B.T!

Apa khabar anda semua?

Sebelum pakjoe mulakan, pakjoe nak tanya.. Anda ni BLOGGERS baru ke?

"Ayai, Capten!"

Okay, nice.. Hope apa yang pakjoe membebel kat sini ni memberi sedikit manfaat kepada anda semua dalam meningkatkan lagi traffik anda..

Atau, whatever la! Yang penting apa yang pakjoe nak cakap ni semua ada isi..
pakjoe yakin, bila dah masuk iklan dalam blog, semua nak traffik semaksimum yang mungkin, kan?

pakjoe tujukan jugak untuk BLOGGERS lama.. Korang baca la ye..
pakjoe harap apa yang pakjoe cakap ni mampu membuatkan blog korang mesra pengunjung!
Blog anda, anda yang corakkan!

Renung-renungkan, selamat beramal!


tekan dekat tip dekat bawah nie





SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

15 00 dh komen korong bla lg nk komen:

::kisah::kasih::aisya:: said...

hehe...sy budak bru belajar..tp cam tertarik dgn blog pak joe...sy budak bru belajr..kalo slah tlg tnjukkn....sy da follow!!

Ku Azhar said...

aiyookkk!!! :D gud2

N A T A S Y A ツ said...

nnti da ade tip baru, kasi alert ye ? (:

dayana nali said...
This comment has been removed by the author.
merahitujambu said...

thanks tips

Zemint Firdaus said...

thanks..
tu je kot..tak tau nak komen pe byk2 sampai 5oo perkataan..insyaAllah nanti klo ada mse buat komen dlm bentuk esei :)

Cik Jannah said...

saya pun newbie. hehe

erinazwin said...

salam...huhu..ajaq saya sekali noh...bawu ja dok nak pandai wat menda ni...tQ...nway lehla follow i..tp xde menda la..huhu..

Nina Farhana said...

ilmu yg bgus d kongsi . terbaik pakjoe . jgn lupe sigh blog nina cheeseloly.blogspot.com

.::: Princess MOMOY :::. said...

ni recycle entri ke pakjoe. hihi

cerita best said...

x la...mana main recycle hahahah

Azzah said...

saya newbie jugak..tak sampai setahun

Aremeera said...

pak joe...klau ad tip lg jgn lpe ksi twu...

hawiz said...

haiii..hihih..tetibe..

cerita best said...

Aremeera said...
kkkk pakjoe janji