40
Komen

Tips Dan Rahsia Untuk Mendapatkan 100 Follower Sehari

Huhu..Tiba rasa nak kongsi satu tips yang memang berkesan..Dan sangat-sangat berkesan..
Ni tips kedua yang pakjoe buat untuk dapat kan follower ramai..
Tips kali ini sangat la simple dan mudah,tetapi memerlukan sedikit masa yang agak lama..
pakjoe sendiri pernah cuba,dan pernah berjaya mendapatkan hampir 100 follower sehari..huhu..
Nampak macam mustahil kan?100 follower hanya dalam masa satu hari..
korang boleh sebenarnya,apa yang anda perlu lakukan hanya menyediakan sehelai kertas dan juga pen..

Di kertas tu,anda tulis nombor 1 sampai 100..
Selepas tu anda mulakan blogwalking,setiap kali anda follow,anda pangkah satu nombor…
Kalau anda berjaya follow sampai 100 blog dalam masa 1 hari..
Peratus kemungkinan besar anda nak dapatkan 100 follower dalam satu hari adalah sangat tinggi..
Haha,penat nak buat sampai 100 blog??
Memang la penat,kalau nak sesuatu yang ada hasil kena la usaha lebih..
Anda kena mula buat pada pagi-pagi lagi sebaik saja anda bangon tidow..
Dalam masa sejam,dua tu anda follow sebanyak 20 blog..
Selepas tu anda rehat sejam,dan anda teruskan lagi blogwalking sampai 20 blog lagi…
Kalau dalam sehari anda berjaya buat macam tu,huhu
Jangan risau,follower anda akan naik dengan laju dalam masa 1 hari..
Macam pakjoe dulu,pakjoe pernah sekali je buat cara macam ni,lepas tu dah tak buat lagi
dah,sebab apa?sebab terlalu penat nak follow sampai beratus blog..
Haha,tapi dia punya hasil jangan terkejut la..
Masa anda tinggalkan jejak dekat shoutmix,anda jangan la tu pendek macam ni je..
(Hai),(follow sini),(buat apa tu),(dah makan)….
pakjoe perasan setiap kalau blogwalking ada saja ayat-ayat macam tu.
Cara terbaik untuk anda lakukan ialah,anda tulis tajuk cerita terbaru ada,anda ajak mereka datang baca,dan anda masukkan sekali link cerita terbaru dalam shoutmix..
Cara macam ni la,baru dapat menarik perhatian orang lain,
Tulis sesuatu tu biar ada makna,biar orang rasa minat untuk membaca apa yang kita tulis..
Jadi ada sesiapa berani buat macam ni??
Follow sampai 100 blog dalam masa sehari..
Kalau ada yang berani buat macam ni,anda memang seorang yang tekad untuk berjaya,,
pakjoe doakan anda berjaya..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

40 00 dh komen korong bla lg nk komen:

miss ana said...

hehe...thanks bebanyak dengan tips nie pak joe...nie sayang pak joe lelebih nie.....ekekeke....

atie said...

penatt !

reyna said...

wahh,,semmputt macam nih,,

Cik Isabell said...

hahahaha...sungguh bernas idea.
tp agak meletihkan mata...
abeslah eyemo shari law mcmnih...

EG said...

terbaik la pak joe!

cerita best said...

(miss ana)tq la syg pakjoe hahaha

(atie)penat jap ja nnt follower ramai

(reyna)relax la kta nk follower ramai kna bt la hahaha

(cik isabell)pakjoe dh wt cm nie ada la dlm 150 sehari

(eg)tau x pa


tq la pada suma sbb terjah blog pakjoe nie...sekarang nie pakjoe sibuk sgt sampai komen pun x sempat nk bls komen korang sori sgt2

izamin said...

hahaha.. insyallah fizah try buad.. :)

cerita best said...

ikut la senang saja hahahaha

Farhana Jafri said...

dlu rajin la wt bw smpai 100 sehari.. kdg2 tu smpai nk cecah 200.. skrg ni tgh busy.. 10 sehari pun blum tntu ;P

Ku Azhar said...

terbaekkk la pak joe! :D

Razil Tahir said...

nak blogwalking pun ta sempat,
apatah lg nak follow smpai 100 blog.. hahahahahah

fieda said...

usaha tangga kejayaan...

Anif Abdullah| AA said...

dulu pernah kut buat.hehe.. skunk,komen je rajin :)

Azwa said...

wow...nak try jgak la...usaha tangga kejayaan..heee..

cerita best said...

try la kowt2 lebih pada 100 ka hahha

wan nurul hezrina said...

waaaah aku jerit..sangat capekkk oo..takperlah follow mana mampujurlah=)

cerita best said...

dh follow pun tq sbb komen

the chronicles of scha said...

peerrgghh ,, 100 ? fuhh ,, tape lha ,, btw idea y sangad bijak ,, thnx ,, hehe

cerita best said...

kalau nak follower tambah cm 2 la cra nya hahaha

nurul faiznani said...

huh... agak penat la pak joe... :)

mimie shahira said...

Macam menarik je pakjoe :) Nak try buat lahh . Thnks for ur tips :D

cerita best said...

bgs try la buat...pakjoe dh buat dh

CIK MAY said...

mungkin tidak..keje melambak..huhu..eh,pe kate tgk kat tutorial cik may untuk hilangkan word verification kat bawah ni...lala..~

cerita best said...

pakjoe dh follow dh blog cik may

ChuiitChuiitDoll said...

Fuyoohh . 100 tuh . ponatt den -,-'' tapi nk try buad larh . Hahaha . dpt usha info semasa yew dakk ? heheh . maceh bg tip :)

wanie said...

wow...rjinnya boley follow sampai 100 blog sehari....sy pon blogwlking 3 jam sehari pon pnat gilakk...tu pon x smpai 100 blog nx follow

chegu abbas said...

perggghhhhh........dah buat dah hahaha

cerita best said...

ChuiitChuiitDoll said...
usaha kn tanda kejayaan hahaha

cerita best said...

wanie said...
hahahahah 2 bru 100 klo 300 sehari cm mna hahah

cerita best said...

chegu abbas said...
menjadi x???

cikyanxyanx said...

nak try ! ehek tapi tngu cuti sekolah ~ hahahah

cerita best said...

cikyanxyanx said...
good luck wt elok2 tau hahaha

QASEHNYA RANIA said...

saya buat 1 hari 10 blog..seminggu 70 blog.tapi yang akan follow me back xramai pon..mesti da silap kan pok joe ....:'(

Aremeera said...

perghhh...100 blog sehari ??? 50 blog sehari pown blum tntu ag...btw...meera akn cuba untk blogwalking 100 blog sehari...insyaAllah...time ksh untk tips yg brgna ni pak joe..

Nurkhaliesah said...

Terbaikk! Haha. lenguh oh tangan kalau sehari follow 100 blog. hee

! ♫ I LOVE MUSIC ♫ ! said...

Salam,terbaik pak joe..suke2..hehe :)

HujanMenjerit said...

:hihi pak joe

❤ Cik Nissa ❤ said...

HAHA....semput la macam tu.tapi logik2.. ;)tanx for the tips.anyway, follow sini =)

cerita best said...

bkn selalu nk semput hahahah

A'ishah Kamaludin said...

Suka entri ni..

Motivating untuk saya lebih rajin blogwalking

Satu part je..

Blogger kan limitkan blog untuk kita follow sampai 300 je. Kan kan?

Cuba baca ni
http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/10-fakta-tentang-i-follow-you-then-you.html