3
Komen

baca nie pllllzzzzzz

Assalamualaikum dan selamat bercuti kepada yang bercuti. Kalau tak bercuti, takpe lain hari boleh cuti ye..
wou laju ja korang tekan kalau pasal duit hahaha..
Korang nak x join segmen dari pakjoe ? joinlah, tak rugi pun kalau join bukan kena duit pun free ja. Hahaa! pakjoe dapat ilham nak  buat segmen sebab ramai sangat orang suruh pakjoe buat segmen and contest..
ok la pakjoe nak bagi tau nie rancangan-rancangan dalam blog pakjoe 
dari

 isnin sampai jumaat pukul 9.00 pagi dan pukul 9.00 malam 
pakjoe akan buat entry cerita best..macam-macam cerita pakjoe akn buat untuk korang cerita pelik,cerita lawak and cerita awek pakjoe 2 pun kalau pakjoe ada awek ahahaha. setakat nie masih ada lg la..tapi pukul 9.00pg dan 9.00mlm dua cerita saja pakjoe akan buat  


 isnin sampai jumaat pukul 3.00 pulak pakjoe akn buat tip-tip blog,tutorial,and movie tapi pukul 3.00  pakjoe akan buat entry ikut susunan 
contoh
 hari isnin pakjoe buat entry pasal tip
 hari selasa lak pakjoe buat entry pasal tutorial 
dan
 hari rabu pakjoe buat entry pasal
movie lak 
macam 2 la tapi yang 2 contoh ja pun jangan ambil seyes hahahah  

dan 

pada hari sabtu dan ahad  pukul 9.00pagi  
pakjoe akan open 1 segmen sahaja untuk korang join segmen  pakjoe...
korang join tau jgn x join lak hahaha..
.tapi hari sabtu dan ahad jugak start pukul 9.00pagi sampai 10.00 mlm pakjoe akn promot segmen pakjoe dekat facebook

setiap hari  akan ada  3 entry sahaja
 kecuali hari sabtu dan hari ahad 1 entry sahaja 


pakjoe harap korang semua x boring dengan blog pakjoe 

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

shuraiya said...

pakjo! saya dah follow!

cerita best said...

tq sebab follow

QASEHNYA RANIA said...

pak joe jom join contest.pu3 tag pak joe...jom2