32
Komen

pakai tudung + topi,, Fesyen ke??

salam.. 
pagi tadi pakjoe ngan adk pakjoe nk p  menYoping dkt Jusco penang and layan secubit movie Paranormal activity 3,, 
kluar je mall tuh panas pulak  Jusco penang  nih.. terik nye macam nk hujan je ptg nih.. tapi hampanya mmg tak hujan.. sabojela.. 


tgh2 berjalan tuh ternampak plak sorang pompuan ni,, pakai tudung da ok.. tutp aurat.. 
sekali pakai tOpi atas tudung dye tuh.. emm dik ni pesen ape ni?? pakai tudung kelip2 then ada plak topi atas tuh.. oh ok pikir postive je at least dye tutup aurat,, baju pon ok la tak ketat,, mungkin aku je yang tak taw fesyen pompuan bertudung skang ni kan... mngkin ada ramai pkai mcm tuh tapi aku je tak nampak.. kan~
daripada pakai tudung tapi baju lengan pendek.. emmm~ dunia-dunia..
* emm rasenye dah bole bukak dah tudung tuh..


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

32 00 dh komen korong bla lg nk komen:

whitecappuccino said...

macam2 la fesyen mereka bertudung sekarang..nama jer bertudung tapi bukan tutup aurat.

far_east said...

mungkin cuaca panas sebab tu dia pakai topi atas tudung...think +ve..hehe =)

cerita best said...

whitecappuccino said...
pajoe setuju sgt2

fierul said...

jenis skrg nie pakai tudng sbb nk ikt trend je . bkn sbb nak ttp aurat .. moga mereka cpt kembali ..

Susan Lolo Bua said...

Mungkin dia pkai tudung klam kabut sbab lmbat bangun, jdi tak smpat nak pakai ngan betul... :)

kotak bulat said...

nape suka persoalkan org yg pkai tudung? berdoa la dia berubah lebih baik sje.. nape tak bisg org yang tak pakai tudung? adakah sebab bilngan nya ramai, jd bnda tu biasa?
di sbbkan org kita selalu kata,
baik tak payah pkai tudung kalau pkai pun tak sempurna. jadi ramai yg pilih tak nak pkai.. dan ni mmg knyataan..
mungkin dia baru cuba nak belajar pkai tudung.. bersangka baik lah..

sekadar pendapat..

sweetydluver's said...

hary tu pon saya trnampak org mcm ni pki tudng tp rambut trkeluar bek xyh pki .

coklatberapi said...

macam2..minta simpng malaikat 44..

Oh Oeya said...

Singgah sini..
Follow sini juga.. 1489
U r in my bloglist..

Sama je text PJoe eikkk.. sampai cam heheh.. ;-)

Atiqah Wadiah said...

yg pakai tudung,rambut b'juntai kat blkg dh common sgt..x fhm..tkot rmbut rosak kot..huhu

cerita best said...

sweetydluver's said...
btlll hahaha

cikyanxyanx said...

dasastt gilesss ! huhuhu

cikyanxyanx said...

gyle punya olang :) hahah

Cik Nurul said...

erk? kite pon tak paham diorang ni pakai tudung atas dasar ape.. haishhh~

miSpYeja said...

lau npk rmbut bex tak yh pkai tdung.err memalukn kaum wnita.ngeee!~~bst story pakjoe

Ainul Hayat said...

Erm....fesyen barangkali.

nasha sanza said...

salah fesyen kot..tak pun tak perasan rambut die...

Fa-zlyn said...

baik tak payah tudung lau dah nampak rambut. nak berfesyen boleh tapi pastikan menutup aurat. jaga batas aurat.

cerita best said...

Cik Nurul said...
pakjoe rasa dasar fesyen yg nya lumayan sgt hadiah dosa hahaha

cerita best said...

miSpYeja said...
btl2 pakjoe setuju sgt

cx's said...

:) hanya mampu tersenyum. cx berdoa agr cx tk tergolong dlm golongan yg sebegini. Allahuakbar.

cerita best said...

nasha sanza said...
nie bkn slah tpi dh mmg btl hahah

nanieybarnieylurviey said...

huh.. ramai je mcm tu skang pak joe. kalau kt tmpt i lagi la.. pakai baju yang da nk ketiak tp still pakai tudung. Asalkan bertutup kepala (pelik kan? ) Grrr

Nurul Mazni Sawal said...

at least aurat dia tutup sempurna ok dah kot.. tapi yg nie.. pakai baju lengan pendek.. hurm..

cerita best said...

nanieybarnieylurviey said...
pelik2

diyana mn said...

dunia semakin maju..ish3

cikpjaz said...

mcm x cukup kain..ishk2
kalau2 pakcik2 tengok tu mau panjang tengkuk diorang..hehehehehe

cerita best said...

diyana mn said...
dunia semaki maju pun x len nk tutup aurat ka x fikir dosa ka

syapik naser said...

baik tak paayah pakai tudung kan

cerita best said...

syapik naser said...
btl2222

Nadieya said...

hehe. dulu pun penah jugak kua pakai tudung tp baju tshirt. tp takde la sampai nampak rambut kat belakang tu. nden skrg. nak kua pun. bila tgok lengan. hodoh pulak. hahaha..

cerita best said...

@Nadieya hehehe