22
Komen

Attention Please! Pengumuman Pemenang Contest Header menarik


Assalamulaikum kawan kawan blogger dan silent reader sekalian. Seperti yang telah dijanjikan kepada peserta peserta "Contest Header menarik " wang tunai sebanyak RM30.00 akan diberi kepada siapa yang berjaya memenangi contest ini.

Maaf pakjoe dgn kawan2 pakjoe x dapat pilih pemenang sebab banyak sangat header yang memikat mata pakjoe...tapi macam mana pun pakjoe akan pilih juga melalui random..Alhamdulillah banyak jugak peserta yang join contest pakjoe buat nie. Happy bebenor.. Thanks kawan kawan blogger yang join.

Nak tahu siapa pemenangnya?


Jeng jeng jeng


*



*
sebelum 2 kta tengok dulu header tempat ketiga 

jeng jeng jeng


*


*


*


*


*


*

*


*
selepas 2 kta tengok pulak header tempat kedua 

jeng jeng jeng


*


*


*


*


*


*
kucing nak tidow thumb Header untuk para pemenang GA alieff.com!

Nak tahu siapa pemenangnya?


Jeng jeng jeng
Jeng jeng jeng
Jeng jeng jeng


*



*



*


*


*


*


*


*
nurulchumel ❤ lovely site


P/S : Tahniah kepada fatin,aniza,tyra. nanti pakjoe hantar
no topup dekat blog pemenang.
pakjoe akan hantar topup pada hari isnin petang.


Kepada yang tak berjaya jangan kecewa k. Insya Allah ada rezeki pakjoe akan buat contest lagi. Mana tahu rezeki korang pulak menang. Terlalu banyak yang kreatif. pakjoe bangga ada bakat muda yang pandai edit mengedit nie. Hope korang lebih maju.. Thanks bebanyak join contest pakjoe buat nie. Tahniah jugak kepada korang yang berjaya buat header dengan kreativiti sendiri. :)

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

22 00 dh komen korong bla lg nk komen:

bdakkacamata said...

ha sye x menang ?......okay x per lah...pompuan jer

cerita best said...

xpa len kli cba lg ye

Selendang Merah said...

perghhhhhhhhh..cantik semua header 2....

cerita best said...

hahahah mmg lawa gllaaaaaaaa pun

Rtp Farra Arisha said...

congrats to the winners ;)

Oshin said...

tahniah pada yg menang !

oshin takde rezeki :(

CCICute Design (IP0357198-D) said...

tahniah pd yg menang,,,

N.A.R.I.F said...

Wahhh ! Nak jugak header comel macam tuu Pak Joe :D

tiefazatie said...

alo..xbertuah..hee..tahniah pd yg mng!

Run Away said...

tahniah yang menang...;d

Cik Rose Cute said...

Tahniah kepada pemenang....

PeJuAnG CinTa said...

dah lame dah follow blog pakjo la.. hehe

AMMAR YASIR said...

Ala...nak menang jugak..huhuhuhuhu

zera eira said...

NAK JUGAK! ALAAA... :)

Tem0yo said...

alaa...klau random memg cek xbrtuah laa....hehe..xpe2....

cerita best said...

xpa la kwn2 semua nnt pakjoe wt len tau harap semau join tau

Yatie Awang said...

wah ada contest ye....tahniah buat pemenang, header dia orang memang cantik...

cerita best said...

pakjoe rasa2 mcm 2 gak la

Shazrizal Shahmy said...

cantek header tu..


baca ni dan komen lah sekali..
http://shazrizalshahmy.blogspot.com/2011/11/cita-cita-aku-ingin-menjadi-doktor.html

fienazzuki said...

mmg comel..ptot menang pun..btw..dh follow pakjoe dah..

cik kumbang said...

wah tahniah pd pemenang...
haish npa ck lmbat tahu psl contest ni...rugi xsmpat join tsskkk~

miSpYeja said...

tahniah kpd yg menang..comey2 header...