72
Komen

korang Semua ! Jomlah Join This Group !




Haii Semua sebelum pakjoe mula kn cerita jom lihat cerita nie dulu tekan sini .pakjoe nak cerita lagi Straight to the point je lah yer . Okey . pakjoe ada tubuhkan satu Group nih . tekan sini Kalau korang rajin join la.sebelum korang join korang kena add dulu pakjoe dulu dekat fb tekan sini Masuklah Group tuh heh . Bolehlah tambahkan kenalan dalam group tuh nanti ! hehe :)


Jom lah join . Masuk Fesbuk , Tekan je "Ask To Join". hhehe . Lebih kurang kot ayat dia . Tunggu pakjoe approve kan je . Nanti , korang boleh lah ping entry korang dalam Group tuh .
hehehe . Boleh jugak berborakk dengan kengkawan baru dalam Group tuhh . Tapi jangan lah pulakk korang SPAM sana sini tak tentu fasal kan ? huhu . 



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

72 00 dh komen korong bla lg nk komen:

nurmujahidah said...

muja join pak joe punye group, hehe,, cepat-cepat approve tau,,!!! :D

Miss Niesa said...

dah join :)

SyuHaDa ◕‿◕ said...

Pakjoe...fb syuhada kena block dgn mark tu lah...so, x bleyh nk add owg kena tunggu sebulan baru bleyh add.....tpi syuhada nk masok group tuhhh

Gadis Cermin Mata said...

nak join,dh add fb :)

Gadis Cermin Mata said...

nak join,dh add fb :)

cerita best said...

join aja

Dayah Danisha said...

Dayah Danisha join ok ?

cerita best said...

kkk tq sebb join heheh

Nasir Bravo said...

joined juga...nice knowing u.

timm_bill said...

dah join pak joe..

TiranaAduka said...

Assalamualaikum pakjoe...

Terima kasih sudi lapangkan masa di blog Tirana Aduka yang tak seberapa...

nanti lapang-lapang TiranAduka Joingroup...
Thanks info...
Happy blogging

Bro Nasa said...

Bro nasa dah join....terbaik

Fizalinolie said...

saya pun nak join gak. Thanks pakjoe kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan :)

kinara kinatara said...

wah..kina singgah sini n join ur group also follw your blog..:)

huhu..kenapelah besau ngan assalamualaikum kome 2..hate nye kome nyh..blog kome nyh cantik..suka2..biru2...:)


nah hadiah dari kina:)

http://3.bp.blogspot.com/-tlph74sI7SU/UIDfksp-j9I/AAAAAAAADKU/BKSPiY2zjpQ/s1600/pokjie.png


sudi2lah ke blog kina lagi ye..:)

salam kenal..

Karukord Jagau's said...

done follow sini...tq bro :)

Izzah Norlizah said...

da follow & tkn suma yg pakJoe suruh 2,,,tggl tggu pakJoe sah kn je,,,sah kn ya,jgn xsah kn^^

Izzah Norlizah said...

da follow&tkn suma pakjoe,,,tggl pakjoe sah kn je ya

Hatimi Tahirruddin said...

ok bro aku dah join group dengan dah add FB pakjoe...hehe....semoga diterima...

pinkcolour82 said...

dah join :-)

Mr. Firdaus Windey said...

sudah join follow dan join. tggu approval fb.. :)

nsyamMie said...

okay mi dah JOIN ! :)

Eira Shamiera said...

salam pak joe..trima kasih sudi jemput miera yew untuk join group pak joe..miera dah join group n miera subscribed pok joe..
:)

♥ Safiena ♥ said...

Dah send request utk join grup :) terimakasih sudi komen entri dlm blog ^_^

nis said...

Huhuhuhu... Saya takde FB, maknanya tak leh join lah ni ?? :(

NzA said...

kunjung balas....sat lagi nk p terjah.

fiqah hamed said...

done pakjoe.. =P

cerita best said...

@nis x kan x ada tpu la

Girang Arirang said...

dtg dr segmen ni > http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

btw, jom join my 1st Anniversary GA > http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

D i n said...

sya join! hehe leh la nk ping kat sini pulak hehe

Dunia Wilma said...

Wilma pun nak join group nie...
Dah Request Friend ya Pak Joe :-)

Wanie Raina said...

otw nak join haha
btw tanx comment my blog :D :D

Deqla manjew said...

done followed pak joe.. ngee.. =)

Aida Omar said...

Aida dah request join group pak joe mohon apprve eh? hehehe.. :P thank pak joe jemput.. :)

zainab_baniaz said...

a'salam...
ni tuan blog membalas kunjungan pakJoe..

tapikan kenapa ambil nama samaran dengan panggilan pakJoe?

Cik Adieb said...

Nak join gak <3

Afasz said...

dr segmen yg sama, follow ur blog

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Michelle Hopell said...

balas kunjungan pakJoe sini ..

~CAHAYA~ said...

sy da join da...huhu :)

Afasz said...

nnti sy join, office blok fb

Zura Tamin said...

dari segmen yg sama ... balas kunjungan nii :) http://zzqil.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Cik Ain said...

alamak pak joe , xboleh nak add . already full ==' #terkilan ;

Aishah Jahirah said...

dah full ke?saya xde fb buat masa sekarang nak join...;(

Remy hazza said...

best nyer blog pak joe...... kome juga ker ?

Ayie Abas said...

ayie rasa lama dah join group tu :)

Cik PensiL said...

mohon app ya ? lawa pensil atas tu . hehe . pantang nampak pensil !

cikmisi leen said...

kunjungan balas ..~ join jugak !~ hehe :D

mawar berduri said...

alamak...otai dtg bagi komen kt blog kite...malunya..haha..btw..thanks support..ehee

alia syuhada said...

Salam pak joe ! Thanks follow/komen blog alia , rajin2 komen lah lagi , hehe , btw , dah join group tuh , tinggal pak joe approve je , hee xD

Acik IeyMah said...

ceeewahh..siap ada group lak dah ye.hii..tenkiu taw singgah blog kite.kite balas singgah baca kat sini.. ^_^

C/Shery said...

Assalamualkum. First of all, thanks coz sudi melawat blog Shery and comment kat entry Shery . Ok, shery dah join group tu . jgn lupe approve ! :D

farhana said...

Btw, thanks for the follow and thanks again (:

and dah comment pun sini :)

farhana said...

datang sini lagi ! :)

Jiwa Lara said...

thnx.. dh join hope d approve.. :)

izan mama mia said...

sat nak p tgk fb tu eks...

Noor said...

thx singgah & follow blog sy.dah follow sini..sy join group Pak Joe ye..

cweet pinky said...

hehehe ~~

afifah daliliey said...

thanks pakjoe sbb ajak fifah join this group...follow sini n ask to join..:)))

WaneyRedza said...

Done jom PakJoe :))

Amalina said...

done follow & join :)
thnxx utk komen 4C tu :)

SHAHIDA SHIDA said...

nanti shida join Insya-Allah...
sekarang ni mak tak kasi bukak FB sebab SPM ahaha...bukak blog takpe...:)

thanks for follow my blog...

WaneyRedza said...

Pak joe! Approve cepat2.. Dah join group
:)

Abdul Hafiz said...

Nak join. Fb dh add.

afifudinsohaini said...

okay bro dah join,dah add fb..
tinggal tunggu approve je ni

Ekyn Yaacob said...

done adding n 'ask to join' group :)

mimie asri said...

pakjoe,,,mimie dh join group pakjoe.....hope we can be frens... :)
btw,,,thnx taw sbb terjah blog mimie...peace!!!

Rusuk Kiri said...

mekasih pak joe atas jemputan. Saya dah request untuk join group (^_^)

Rusuk Kiri said...

mekasih pak joe atas jemputan. Saya dah request untuk join group (^_^)

kasehchenta-tasnim.blogspot said...

wuu tapi tasnim baru lagi lah. hurm sesape yang sudi, jenguk jenguk lah belog tasnim, oke. nieh http://kasehchenta-tasneem.blogspot.com/

Nienaryonie Nr said...

thanks datang dekat blog niena. Btw, rasa macam comel pulak dengan 4 c tu. :)

misz uzmy said...

hi pak joe...

lia dah add fb n join group tu...
thanks yee komen pak joe

miss chillax said...

wah wah wah

bagusnya :D

nadia farhana said...

haiii mohon join hehehehe salam kenal